6 груд. 2010 18:07

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Місто
0

40

0

Вінниця зустрічатиме Новий рік із Розумним Кроликом, Бужком, Вінничкою, Ейфелевою вежею та музичним феєрверком

Вінниця зустрічатиме Новий рік із Розумним Кроликом, Бужком, Вінничкою, Ейфелевою вежею та музичним феєрверком

Відкриття головної новорічної ялинки Вінниці відбудеться 29 грудня


Вінниця зустрічатиме Новий рік із Розумним Кроликом, Бужком, Вінничкою, Ейфелевою вежею та музичним феєрверком

У Вінниці свято відкриття головної ялинки заплановано на 29 грудня.

Про це на прес-конференції повідомив мер Вінниці Володимир Гройсман.

Під час свята Діди Морози та Снігуроньки із братцями-кроликами в супроводі оркестру «ВінБенд» пройдуть вулицею Соборною до Літнього театру в парку, де розпочнеться театралізоване казкове дійство. Під час свята відкриття буде презентовано вінницькі символи свята - Бужок та Вінничка.

На відміну від казкових персонажів, які додаватимуть настрою вінничанам під час Нового року, вони виконуватимуть цю почесну місію упродовж всього року. Візуалізацію цих міських дитячих брендів (ідейні натхненники святкувань сподіваються, що Вінничка та Бужок обов'язково стануть брендами, які будуть упізнавати городяни від мала до велика) допомогли створити самі діти - вихованці Художньої школи.

Після церемонії запалення ялинки глядачі побачать музичний феєрверк, концерт за участю однієї з фіналістів телепроекту «Україна сльозам не вірить» Маші Собко та учасників «Фабрики зірок-3» і «Фабрики зірок. Суперфінал» братів Борисенків.

Також на вінницькому Парижі в мініатюрі з’явиться Ейфелева вежа, яка буде створена не з металу, а з льоду. Льодові скульптури прикрасять і Центральний парк. Також чудернацькі скульптури та ілюмінація з використанням дюралайту заполонить усі алеї, які ведуть до Літнього театру, де відбуватимуться головні дійства біля центральної міської ялинки.

Під час святкування новорічних свят на зміну Рожевій Пантері прийде Розумний Кролик. Молодь та дорослі матимуть нагоду брати участь у новорічному квесті: розгадувати ребуси та головоломки, їздити у різні куточки міста, аби допомогти Розумному Кролику відшукати загублену ним моркву.

Малечі цього року запропонують не лише ліпити сніговиків - вони зможуть самотужки із снігових «цеглин» спочатку збудувати казковий замок, а потім - розфарбувати його усіма кольорами райдуги. За традицією минулих років упродовж святкових днів в парку ім. Горького вінничани зможуть продегустувати різні страви під час смачних Фестивалів.

А ще Вінницею курсуватиме новорічний трамвайчик бажань.

«Святкування біля головної міської ялинки за традицією, проходитимуть без алкоголю та без політики. Я сподіваюсь новорічні та різдвяні свята у нашому місті пройдуть у теплій сімейній атмосфері», - сказав В.Гройсман.

 

ВИННИЦА.info


0
0