6 берез. 2015 10:40

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Суспільство
0

94

0

«Вінницягаз» матиме регіональні центри лише в п’яти містах області

«Вінницягаз» матиме регіональні центри лише в п’яти містах області

 Центральні офіси регіональних відділень будуть розміщені в містах: Хмільник, Тульчин, Гайсин, Жмеринка та Іллінці


«Вінницягаз» матиме регіональні центри лише в п’яти містах області

 На базі ПАТ «Вінницягаз» буде створено п’ять регіональних центрів по управлінню газовим господарством. Відповідне рішення прийнято Правлінням товариства. Центральні офіси регіональних відділень будуть розміщені в містах: Хмільник, Тульчин, Гайсин, Жмеринка та Іллінці.

Про це повідомляє прес-служба ПАТ «Вінницягаз».

Хмільницьке управління покриватиме Хмільницький, Літинський, Козятинський та Калинівський райони. Іллінецьке – Іллінецький, Липовецький, Оратівський та Погребищенський райони. До Тульчинського управління увійшли Тульчинський, Тростянецький та Томашпільський райони. Зона обслуговування Гайсинського та Жмеринського управління залишається без змін.

Всі регіональні філії набули статусу безбалансових управлінь, що допоможе ефективніше проводити розподіл ресурсів компанії і в свою чергу покращить результати виробничої діяльності, керованість бізнес-процесами, ризиками та активами підприємства.

При цьому служби, що обслуговують клієнтів, залишаються на місцях, в безпосередній близкості до споживачів, які будуть обслуговуватись, як і раніше, за місцем проживання. Тобто, реорганізація не завдасть споживачам жодних незручностей. Адже територіальне розміщення регіональних відділень залишиться незмінним. До прикладу, щоб отримати послуги з газопостачання у своєму районі, споживачі природного газу й надалі можуть звертатися у службу «Єдиного вікна» за звичною для них адресою.

«Ми виходимо на новий зовсім новий рівень роботи. Тепер центри відповідальності сконцентровані в головному офісі. Окрім цього вдалося пропорційно збалансувати кількість персоналу до кількості споживачів та протяжності газопроводів в зоні покриття філій. При цьому всі служби клієнтського сервісу залишилися на місцях, в безпосередній близькості до споживачів, і в повній мірі забезпечують надання послуг», - зазначає голова правління ПАТ "Вінницягаз" Олександр Кривак.

ВИННИЦА.info