28 лип. 2010 17:30

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Політика
0

46

0

Вінницю залишає польський консул

Вінницю залишає польський консул

Анджея Сломського переведено до Львова

 


Вінницю залишає польський консул

Консула Генерального консульства Республіки Польща у Вінниці Анджея Сломського переведено на роботу до Львова.

28 липня у кабінеті першого заступника голови Вінницької облдержадміністрації Івана Мовчана пану консулу перші особи міста та області подякували за самовіддану роботу та подарували пам’ятні відзнаки.

Під час прощальної зустрічі Анджей Сломські зазначив, що йому не вистачатиме Вінниці. «Мені було дуже приємно працювати із професійною командою, яка є у Вінниці, - сказав пан Анджей. – Ми досить плідно попрацювали і завдяки спільним зусиллям досягнули відкриття у Вінниці нашого консульства. Мені навіть бракує слів для того, аби описати, наскільки наша співпраця була і є для мене приємною і плідною».

Перший заступник голови Вінницької облдержадміністрації Іван Мовчан на знак подяки вручив консулу подяку та пам’ятну картину. «Дякую за плідну співпрацю та за проведення серйозної роботи для відкриття у Вінниці Генерального консульства Республіки Польща», - сказав І.Мовчан.

З боку керівництва міста та регіону також звучали щирі і теплі слова на адресу Анджея Сломські. Зокрема, міський голова Вінниці Володимир Гройсман зазначив, що від самого початку знайомства польський дипломат виявив себе як надзвичайно професійний і відповідальний партнер, цікавий співрозмовник та прихильник місцевого самоврядування. «Попри те, що наш спільний друг працюватиме в іншому місті, сподіваюсь, що дружні стосунки у нас залишаться. І ми завжди будемо раді бачити пана Анджея у Вінниці на week-end», - сказав Гройсман.

В знак поваги та вдячності за плідну співпрацю мер Вінниці вручив польському консулу медаль «За особливий внесок у розвиток міста Вінниці».

Нагадаємо, що з 14 по 18 липня у Вінницькому обласному краєзнавчому музеї проходила персональна виставка графіки консула Генерального консульства Республіки Польща у м. Вінниця Анджея Сломські.

У лютому 2010 року, у Вінниці розпочало свою роботу  Генеральне консульство Республіки Польща.

 

ВИННИЦА.info


0
0