2 серп. 2021 14:37

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

143

0

Вінничан попереджають про дощі та грози

Вінничан попереджають про дощі та грози

На Вінниччині протягом тижня пройдуть дощі та грози


Вінничан попереджають про дощі та грози

На Вінниччині протягом тижня пройдуть дощі та грози. Синоптики прогнозують їх початок з середи. Температура повітря коливатиметься від 24 до 26 градусів тепла вдень, і від 15 до 17 градусів тепла вночі.

3 серпня, вівторок

Небо, ясне у Вінниці вранці, затягнеться хмарами у середині дня та погода буде похмурою до самого вечора. Без опадів. Вдень температура повітря буде до +27. Вітер північно-західний, 7-12 м\с. Вночі до +16.

4 серпня, середа

Ранок у Вінниці буде похмурим, та хмари займатимуть своє місце під сонцем до самого вечора. Удень до +27, піде дрібний дощ, який може посилитися ближче до вечора. Вітер південний, 5-10 м\с. Вночі до +15, дощитиме.

5 серпня, четвер

Хмари, шо з'являться на небі вранці та протримаються у Вінниці майже увесь день, ввечері повинні розсіятися. До полудня опадів не очікується. У другій половині дня можливий дощ, який до вечора повинен закінчитися. Вдень до +27. Вітер південно-східний, 5-10 м\с. Вночі до +15, дощитиме.

6 серпня, п’ятниця

У Вінниці хмарна погода буде триматися до самого вечора. Опади спостерігатимуться протягом усього дня. Вранці очікується дощ із грозою, у другій половині дня – дрібний дощ, якому на зміну прийде дощ із грозою. Вдень до +26. Вітер південний, 7-12 м\с. Вночі до +17, дощитиме.

Вінничан попереджають про дощі та грози

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info