12 серп. 2021 13:02

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Культура
0

43

0

​Вінничан запрошують на екофестиваль «Діли»

​Вінничан запрошують на екофестиваль «Діли»

На гостей фестивалю чекає не лише екологічний форум, але і розважальна програма


​Вінничан запрошують на екофестиваль «Діли»

4-5 вересня у Вінниці відбудеться традиційний екофестиваль «Діли». Захід відбудеться на території колишнього дитячого санаторію імені Михайла Коцюбинського, що також відомий як SUN Територія (Маяковського 243).

Про це повідомляють на сторінці фестивалю.

На гостей фестивалю чекає не лише екологічний форум, учасниками якого стануть представники науки, бізнесу, влади, громади та медіа, але і розважальна програма.

Що чекає на учасників фестивалю:

  • ЕкоBazar – локація, на якій познайомлять з унікальними екологічними товарами, які допомагають рятувати планету;
  • Ярмарок майстрів - тут представлені місцеві виробники, які розділяють цінності "свідомого споживання";
  • Лекторій - протягом дня можна послухати та повчитись у спікерів з Громадських організацій та великих компаній;
  • Кіно-комора – локація присвячена кіномистецтву;
  • Алея екоінновацій - виставка на якій можна познайомитись або представити свій екологічний стартап або зелений бізнес;
  • Містечко громадських ініціатив - платформа на якій представлені Громадські Організації та ініціативи, в тому числі екологічні;
  • Дитяча зона - локація, яка дозволить за допомогою ігрових та неформальних освітніх методів (майстер-класи з апсайклінгу, сортування, настільні ігри тощо) познайомити дітей з екологічним способом життя;
  • Активності на воді - окрім спортивних активностей на траві організатори підготували для вас розваги й на воді, такі як катання на SUP boards;
  • Барахолка і буккросинг - благодійна барахолка для збору коштів;
  • А також майстер-класи та воркшопи, акторські перформанси, виступи музичних гуртів (16 серпня організатори оголосять назви) та багато іншого.

​Вінничан запрошують на екофестиваль «Діли»

Квитки – це благодійний внесок на підтримку фестивалю. Їх можна придбати лише на сайті або на вході (ціна буде вища, ніж у передпродажу). Там вони називаються «путівками» і дають доступ до усіх локацій.

Путівка на 1 день коштує 190 грн (вхід лише 4 вересня), на 2 день - 250 грн (вхід лише 5 вересня), абонемент на 2 дні - 330 грн (вхід 4 і 5 вересня та безкоштовне місце для кемпінгу). Однак після оголошення виконавців ціна зросте.

Після покупки, потрібно зберегти електронний чек про оплату, а також вказати справжнє ім'я під час реєстрації та купівлі, щоб опинитися у списку відвідувачів. Для підтвердження особи необхідно мати з собою офіційний документ або додаток «Дія». Вхід безкоштовний для дітей віком до 10 років, ветеранів АТО та для людей з інвалідністю.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото із сторінки екофестивалю