18 черв. 2020 16:51

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Культура
0

85

0

Вінничан запрошують на екскурсію підземеллями монастиря капуцинів

Вінничан запрошують на екскурсію підземеллями монастиря капуцинів

Екскурсія буде безкоштовною


Вінничан запрошують на екскурсію підземеллями монастиря капуцинів

21 червня у Вінниці пройде чергова екскурсія підземеллями монастиря капуцинів, що на Соборній. Екскурсія буде безкоштовною, кількість учасників обмежена, тому просять повідомити завчасно. З собою потрібно взяти маски та ліхтарики.

Про це пише Центр історії Вінниці.

«В рамках Мистецьких вихідних Центр історії Вінниці запрошує вас на екскурсію до храму Пресвятої Діви Марії Ангельської та підземель монастиря капуцинів, які нещодавно знову стали доступними. Вас зустріне і проведе всіма ходами екскурсовод Марія Куряча. Після довгої перерви є шанс зануритися в вогку прохолоду землі, цегли та історичних перипетій лише однієї, проте такої важливої будівлі в серці Вінниці!

Безкоштовна екскурсія з дотриманням карантинних норм проходитиме 21 червня о 12:00. Зустріч з екскурсоводом відбудеться біля пам’ятника Івану Павлу ІІ. В групі можемо взяти лише 5 осіб, тому реєстрація є обов’язковою! Зареєструватися можна в коментарі до цього допису», – йдеться в дописі.

З собою необхідно взяти маски, легкий верхній одяг, закрите взуття та ліхтарики. Екскурсія проходитиме по внутрішній території храму, монастиря, поховального осуарію та безпосередньо підземель.

Вінниця.info