1 лип. 2021 17:54

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Культура
0

129

0

Вінничан запрошують на «літературний пікнік»

Вінничан запрошують на «літературний пікнік»

3 липня у Вінниці розпочнеться проект «Мистецьке літо»


Вінничан запрошують на «літературний пікнік»

3 липня у Вінниці розпочнеться проект «Мистецьке літо». Проходитиме не тільки у місті, а й на приєднаних територіях – Вінницькі Хутори, Щітки, Малі Крушлинці та Десна. Будуть проходити фестивалі, кінопокази, а також «літературний пікнік».

Як повідомили на сайті Вінницької міської ради, розпочнеться цикл заходів у с. Вінницькі Хутори, де відбудеться Фестиваль народної творчості. Гасло фестивалю – «Мистецтво єднає», адже такі заходи згуртовуватимуть громади у єдину культурну родину.

Як розповіла заступниця директора департаменту культури міської ради Ганна Ковальчук, у селі Вінницькі Хутори у рамках проєкту «Мистецьке літо» стартує захід «Читай місто», який готують вінницькі бібліотекарі. Розпочнеться він о 16:00 та проходитиме поблизу автобусної зупинки «вул. Зелена».

«На заході «Читай місто» відвідувачам презентуватимуть новинки світової літератури, влаштують «літературний пікнік». Також тут пройдуть майстер-класи з декоративно-прикладного мистецтва. Будуть на площі й тематичні фотозони», – каже Ганна Ковальчук.

О 17:00 розпочнеться концерт за участю аматорських колективів Вінниці та приєднаних територій. Спеціальний гість свята – гурт «Водограй».

А на завершення заходу, о 21:00, всі охочі зможуть подивитись кінострічку «Мої думки тихі», яку покажуть в рамках проєкту «Кінодворик».

Вінничан запрошують на «літературний пікнік»

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info