16 жовт. 2019 09:31

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

69

0

Вінничан запрошують на нову екскурсію містом – «Невідомі долі відомих лікарів»

Вінничан запрошують на нову екскурсію містом – «Невідомі долі відомих лікарів»

У Вінниці презентують ще один туристичний маршрут містом – «Невідомі долі відомих лікарів».


Вінничан запрошують на нову екскурсію містом – «Невідомі долі відомих лікарів»

У Вінниці презентують ще один туристичний маршрут містом – «Невідомі долі відомих лікарів». Розробили його учасники Школи гідів. Потрапити на екскурсію можна, зареєструвавшись за посиланням https://forms.gle/6efcy2t7GRiHhUdH8.

«Пирогов, Оводов, Малиновський, Болярський, Смолянська. Це лише частина тих, хто розвивав медичну сферу у Вінниці. Ці люди в різні періоди історії, в часи буремних лихоліть і в мирні дні, незважаючи на круті віражі долі, зберегли відданість професії, високі моральні якості лікарів і науковців, при цьому не розгубивши на життєвих дорогах глибоку любов, повагу і відданість рідним і близьким людям.

Хто вони були? Чим вони жили? Чому обрали для себе рятувати людські життя? Які місця у Вінниці з ними пов'язані? Все це багато інших секретів розкриє екскурсія «Невідомі долі відомих лікарів».

Під час неспішної прогулянки вінницьким середмістям ви дізнаєтеся про особисте життя відомих медиків, його вплив на професійну діяльність кожного із персонажів, і навпаки – робота лікаря як невід’ємний чинник приватного життя родини», - повідомляє Департамент маркетингу міста і туризму Вінницької міської ради.

Екскурсія відбудеться 18 жовтня 16:30.

Тривалість: 1,5 години.

Екскурсія відбудеться в середмісті. Про місце старту екскурсійного маршруту буде повідомлено додатково.Кількість місць обмежена.

Екскурсія розроблена учасницею Майстерні міських екскурсій Школи вінницького гіда Віталіною Пристолюк.

Вінниця.info