3 берез. 2020 10:00

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

97

0

Вінничан запрошують на презентацію концепції Туристичного хабу

Вінничан запрошують на презентацію концепції Туристичного хабу

У Вінниці відкриють Туристичний хаб


Вінничан запрошують на презентацію концепції Туристичного хабу

5 березня у Вінниці презентують концепцію Туристичного хабу для туристичної спільноти та громадськості міста. Вінничан запрошують першими дізнатися про напрацювання проекту і побачити, якими будуть візуальні рішення.

Презентація відбудеться об 11:30 годині, а місце проведення повідомлять додатково.

Про це повідомляє Департамент маркетингу міста і туризму.

«Не пропустіть можливість першими дізнатися всі напрацювання проекту, а також побачити якими будуть візуальні, дизайнерські рішення та наповнення Туристичного хабу. Нагадаємо, Туристичний хаб – проект, який реалізує Вінницька міська рада з метою створення простору для гуртування спільноти, яка робить Вінницю туристичною та гостинною. В рамках проекту в нежитловій частині будівлі за адресою Соборна, 89», – йдеться в дописі на сторінці департаменту.

В реконструкцію об’єкту не входять громісткі добудови чи надбудови, планується організація вхідної групи з можливістю безпроблемного пересування маломобільних груп населення , внутрішній простір переплановується з влаштуванням ліфта, івент-простору, туристично‐інформаційного центру, коворкінгу. Також передбачає опорядження, пофарбування, заміна вікон, встановлення нових вікон та дверних груп, освітлення. Реконструкція включає заміну дерев’яних перекриттів на монолітні залізобетонні , внутрішнє утеплення, опорядження», - йдеться в документації на сайті міськради.

  • На першому поверсі буде івент-простір, туристично‐інформаційний центр, санвузли, комора , сходова клітка та ліфтовий хол.
  • На другому – організаційно‐аналітичний відділ, кабінет директора, тренінговий та відділ маркетингу та промоції міста, санвузли, сходова клітка та ліфтовий хол.
  • На третьому поверсі – відділ розвитку туризму, коворкінг, кімнати прийому їжі та відпочинку , санвузли, сходова клітка та ліфтовий хол.

Участь в заході за попередньою реєстрацією: https://forms.gle/TUegyDEfvTMHc4yaA. Реєстрація триватиме до 18-ї години 4 березня.

Вінничан запрошують на презентацію концепції Туристичного хабу

Вінниця.info