20 лип. 2019 12:46

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

58

0

Вінничан запрошують на турнір з футболу та авішоу від спецпризначенців

Вінничан запрошують на турнір з футболу та авішоу від спецпризначенців

26-27 липня у Вінниці, на «Центральному міському стадіоні» відбудеться турніру з футболу «Кубок Героїв спецназу»


Вінничан запрошують на турнір з футболу та авішоу від спецпризначенців

26-27 липня у Вінниці, на «Центральному міському стадіоні» відбудеться турніру з футболу «Кубок Героїв спецназу». Вхід вільний. У товариському матчі гратимуть представники НАТО з Англії, Канади, Америки, Литви.

27 липня крім футболу бажаючі зможуть побачити авіашоу з показовими виступами спецназу (за умови сприятливої погоди).

Про це йдеться на сайті Вінницької міськради.

Турнір з футболу «Кубок Героїв спецназу» відбудеться за підтримки Вінницької міської ради. Організатор: ГС «Всеукраїнського об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО». На захід за попередніми даними мають завітати почесні гості. Серед них – посли Америки, Канади, Литви, Англії, а також командуючий сил спеціальних операцій генерал-лейтенант Луньов Ігор Васильович.

«В цьому році ми будемо проводити турнір з футболу «Кубок героїв спецназу» вп’яте. Ми започаткували його у 2015 році, я сам служив у спецназі і тоді ми вирішили провести такий захід. П’ятий рік – ювілейний, тому захотіли зробити подію більш масштабною, цікавішою. Гратимуть п’ять команд: з Очакова, Кіровограду, Хмельницького, Бердичева та команда зі штабу сил спеціальних операцій. Представники НАТО будуть грати у складі збірної сил спеціальних операцій у товариському матчі», – каже голова правління ГС «Всеукраїнського об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО» Анатолій Слівінський.

26 липня відбудеться ігровий день з 10:00 до 18:00 год. 27 липня о 10:00 розпочнеться авіашоу. Тут представники спецназу продемонструють висадку з вертольоту, стрибки з парашутом з приземленням на стадіон. Також, як зазначив Анатолій Слівінський, буде виставка сучасної зброї. Об 11:00 розпочнеться фінал Кубку (у фінал вийде дві команди). О 12:15 на глядачів чекає товариський матч між національною збірною України «Ветеран» та збірною сил спеціальних операцій країн-членів НАТО.

Вінничан запрошують на турнір з футболу та авішоу від спецпризначенців

«Турнір з футболу «Кубок Героїв спецназу» – це чудова подія з духом патріотизму. В цьому році до нас вперше приїде збірна команда НАТО. Тому Вінницька міська рада та ГС «Всеукраїнського об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО» запрошують долучитися до заходу всіх бажаючих. Адже останній раз на Центральному міському стадіоні парашутисти приземлялися ще на початку 70-х років. Також буде цікаво побачити, як спецпризначенці спускаються з вертольотів по канатах», – зазначив голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський.

Анатолій Слівінський зазначив, що в майбутньому цей турнір проходитиме в пам'ять загиблих спецпризначенців, які захищали країну. «28 липня о 10:00 заплановане покладання квітів на площі Європейській, урочиста хода учасників турніру по правій проїжджій частині вулиці Соборної від площі Європейської до площі Стуса», – зазначив заступник голови комітету по фізичній культурі та спорту Роман Семчук.

Вінничан запрошують на турнір з футболу та авішоу від спецпризначенців  - фото 2

Вінниця.info, фото з сайту міської ради