5 серп. 2020 11:06

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Культура
0

78

0

Вінничан запрошують на ярмарок хліба і меду

Вінничан запрошують на ярмарок хліба і меду

Будуть також крафтові напої і сувеніри


Вінничан запрошують на ярмарок хліба і меду

У Вінниці відкриють виставку «Ярмарок хліба та меду». Виробники представлять різні види хлібобулочних виробів традиційної та оригінальної рецептур, продукти бджільництва. Будуть також крафтові напої і сувеніри.

Виставка проходитиме з 19 по 21 серпня в Експоцентрі Вінницької торгово-промислової палати.

«Будуть представлені хлібобулочні вироби традиційної та оригінальної рецептур, кондитерські вироби, мед та продукти бджільництва, крафтові напої та продукти харчування, ремесла, сувенірна продукція та інші продукти харчування», – йдеться в анонсі заходу.

Додають, що на виставці хочуть познайомити споживачів з великим асортиментом хлібобулочних виробів традиційної та оригінальної рецептур, продуктами бджільництва, популяризація здорового способу життя, збереження та пропагування національних традицій.

«Організатори сподіваються, що виставка зацікавить широке коло виробників та спеціалістів хлібопекарної галузі, пасічників, постачальників відповідного обладнання та інгредієнтів та інших фахівців, які зможуть не тільки представити свою продукцію на подільський ринок, а й плідно поспілкуватися та обговорити нагальні проблеми та перспективи розвитку відповідних галузей», – додають організатори.

Вінниця.info