27 листоп. 2019 15:01

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

73

0

Вінничанам порадили, як правильно купувати речі у «чорну п’ятницю»

Вінничанам порадили, як правильно купувати речі у «чорну п’ятницю»

За кілька днів в Україні відбудеться один з найочікуваніших розпродажів року – «чорна п’ятниця».


Вінничанам порадили, як правильно купувати речі у «чорну п’ятницю»

За кілька днів в Україні відбудеться один з найочікуваніших розпродажів року – «чорна п’ятниця». Чимало магазинів обіцяють потішити своїх покупців шаленими знижками аж до 70%.

Управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області опублікувало поради, як підготуватись до розпродажу року та не купити непотріб за привабливою ціною.

Плануйте бюджет

Аби не завдати шкоди сімейному бюджетові, опинившись в торговельному залі, - відкладіть гроші на «чорну п'ятницю» заздалегідь і обов'язково встановіть ліміт на покупки.

Складіть список покупок

Загубитися серед тисячі вигідних пропозицій дуже легко, тому обов'язково складіть список бажаних покупок, це захистить вас від імпульсивних та нераціональних витрат.

Визначтесь, що саме і в якому магазині ви хочете купити. Якісні речі за привабливою ціною розбирають у перші години розпродажу, тож майте на увазі: чим цілеспрямованішим буде ваш шопінг, тим більше шансів зробити вигідні та дійсно необхідні покупки.

Слідкуйте за ціною

Промоніторте ціни улюблених магазинів завчасно, щоб не стати жертвою обману. Відомо, що деякі магазини навмисно завищують ціни напередодні знижок.

Невеликі й менш досвідчені компанії більше схильні виставляти нечесні цінники. Найбезпечніше шукати знижки у великих відомих торговельних мережах.

Переконайтесь, що товар якісний

Будьте уважними, особливо, якщо збираєтесь придбати товар з великою знижкою. Іноді недобросовісні продавці можуть ставити привабливі знижки на товар неналежної якості.

Якщо ви надаєте перевагу шопінгу онлайн

Зареєструйтесь на сайті магазину та обов'язково підпишіться на розсилки з акційними пропозиціями.

Завчасно додайте необхідні товари у список бажань - не гайте часу у пошуках необхідного під час розпродажу.

Робіть замовлення післяплатою, щоб у результаті не отримати річ з дефектом.

За однією з версій, п'ятниця саме «чорна» через вираз «to be in the black» - бути в плюсі. Вважається, що за дні розпродажу магазини отримують до 30% річного прибутку.

Вiнниця.info