21 трав. 2020 11:11

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

47

0

Вінничанка пропонує створити в місті закриті велостоянки

Вінничанка пропонує створити в місті закриті велостоянки

За словами авторки петиції, це убезпечить двоколісний транспорт вінничан від крадіїв


Вінничанка пропонує створити в місті закриті велостоянки

Вінничанка зареєструвала петицію, в якій пропонує створити у найбільш популярних місцях Вінниці закриті велопарковки. Порівнює їх із велопарковкою, що біля міської ради, аби вони були з відеоспостереженням та магнітними ключами, які видаватимуть власникам велосипедів. За словами авторки петиції, це убезпечить двоколісний транспорт вінничан від крадіїв.

«Наше прекрасне місто є не тільки найкомфортнішим містом в Україні, але й містом велоспортсменів. Причому в зв’язку із коронавірусом, їх кількість невпинно збільшується ще й за рахунок людей старшого віку, які пересідають на вело- та електроскутери з приводу здоров’я та безпеки.

Впевнена, що багато з них почнуть їздити на великі відстані – наприклад до залізничного вокзалу, на продуктовий базар чи просто до місць відпочинку. Але є побоювання, що їхній недешевий двоколісний транспорт не буде убезпечений від крадіїв.

Тому пропоную створити в найбільш популярних місцях нашого міста великі закриті стоянки для цього малого транспорту, з відеоспостереженням та магнітними ключами( на зразок стоянки біля міської ради), які будуть видаватись власникам на основі карти вінничанина, – пише Наталія Баланюк.

Щоб петицію розглянули в міській раді, потрібно зібрати 350 підписів.

Вінниця.info