28 лип. 2020 17:49

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

82

0

Вінничанка просить допомогти врятувати життя її мамі. У жінки виявили пухлину головного мозку

Вінничанка просить допомогти врятувати життя її мамі. У жінки виявили пухлину головного мозку

Операція, яка є обов’язковою, складна і дороговартісна


Вінничанка просить допомогти врятувати життя її мамі. У жінки виявили пухлину головного мозку

Вінничанка Інна Сандюк просить допомогти врятувати життя її мамі. У жінки виявили багатовогнищеву пухлину головного мозку. Операція, яка є обов’язковою, складна і дороговартісна. Дівчина просить усіх небайдужих допомогти зібрати кошти.

«У моєї мами багатовогнищева пухлина головного мозку. Дізналися випадково, коли не проходив біль у нозі і ставалися сильні запоморочення. Операція неминуча. Є інше новоутворення, походження якого поки що не відоме – це може бути набряк, в якому збирається рідина, може бути інша пухлина. Якщо пухлина, то ми ще не знаємо, чи її можна оперувати з огляду на розташування.

Тому ми стукаємо в усі двері і збираємо фінансову допомогу. Якщо маєте можливість, підтримайте нас. Зусилля і наміри добрих людей здатні творити дива, коли об'єднуються.

Я відкрила картку в Приват для благодійності на своє ім'я, бо мамі стало погано біля входу в банк і ще так швидко я не бігла ніколи, коли мене покликали зі словами: «Хто тут Інна, робить проплати? Вашій мамі стало погано».

Ми передаємо мамі всі слова підтримки, її це дуже розчулює і водночас підбадьорює. Мамі 60 років, за кілька днів її день народження. Знаю точно, гарні справи повертаються нам сторицею завжди», – пише Інна Сандюк.

Бажаючі можуть допомогти жінці будь-якою сумою, перерахувавши гроші на картку:

4149 4993 4741 8434

Ім’я власника картки – Сандюк Інна Василівна

У призначенні просять вказувати цю інформацію, щоб могли пояснити походження коштів:

«Благодійний внесок Valentyna Sandiuk»

Angebotsnummer: 44409 – 200716


Вінниця.info