28 верес. 2020 12:02

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Місто
0

138

0

Вінничанка просить облаштувати дитячий майданчик в одному з дворів на Коріатовичів

Вінничанка просить облаштувати дитячий майданчик в одному з дворів на Коріатовичів

Хочуть це зробити із залученням коштів від мешканців 5-ти будинків по вул. Коріатовичів


Вінничанка просить облаштувати дитячий майданчик в одному з дворів на Коріатовичів

Вінничанка Ірина Мазур зареєструвала петицію до міської ради, в якій від імені мешканців 5-ти будинків – просить облаштувати дитячий майданчик в дворі по вул. Князів Коріатовичів. Авторка петиції зазначила, що між будинками є територія, на якій уже є майданчик, але він у занедбаному стані. Жінка просить міську раду придбати ігрове та спортивне обладнання із залученням коштів від мешканців будинків.

«Я звертаюсь від імені мешканців п’яти будинків, за адресою місто Вінниця, вул. Князів Коріатовичів № 168, 170, 172, 174, 176 з проханням вирішити питання, що для нас вкрай болюче. Наразі, між нашими будинками знаходиться досить велика земельна ділянка на якій є дитячий майданчик в дуже занедбаному стані. Мами з дітьми змушені йти на прогулянку аж у мікрорайон «Поділля» або ж у інші місця де зазвичай чужим не раді. Це дуже незручно та досить дискомфортно! На жаль, ми не можемо самостійно профінансувати спортивний та ігровий майданчик для наших дітей але можемо взяти в цьому участь.

Так як вважаємо, що найголовнішим та найдостойнішим об'єктом турботи нашої влади є майбутнє покоління, а саме наші діти. Вони заслуговують на захищене, здорове та творче середовище в якому могли б повноцінно розвиватися. Тому нам разом необхідно створити умови, що дають можливість дітям поза межами домівки та школи гратися та набувати навичок спілкування один з одним!

Ми розуміємо, що для встановлення ігрового та спортивного майданчика у дворі потрібна письмова згода мешканців та власне саме ми маємо визначитись у кого на балансі буде цей дитячий майданчик, адже його необхідно утримувати. В наших будинках є ОСББ, а також управляючі компанії. Ми вважаємо, що для його утримання ми маємо об’єднатися та готові це зробити! А також, ми впевнені, що виділення коштів для вирішення цієї проблеми є раціональним та об’єктивним, так як це необхідно для дітей усього нашого району!

Тому просимо придбати дитяче ігрове та спортивне обладнання з подальшим проведенням робіт, з їх монтажу на ігровому дитячому майданчику за рахунок коштів місцевого бюджету та з залученням внесків від мешканців наших будинків, які уже готові співпрацювати», – йдеться в петиції.

Щоб петицію розглянули в міській раді, потрібно зібрати 350 підписів.

Вінниця.info