30 верес. 2020 09:46

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Місто
0

114

0

Вінничанка просить продовжити маршрут тролейбуса №4 – петиція

Вінничанка просить продовжити маршрут тролейбуса №4 – петиція

Жінка каже, що багато жителів мікрорайону Тяжилів навчається та працює в інших частинах міста, з якими продовжений маршрут №7 «Вінниччина-Авто – Залізничний вокзал» не сполучає.


Вінничанка просить продовжити маршрут тролейбуса №4 – петиція

Вінничанка зареєструвала петицію до міської ради з проханням продовжити маршрут тролейбуса № 4 «Вишенька – Лугова» до зупинки «Вінниччина-Авто». Авторка звернення аргументує його тим, що багато жителів мікрорайону Тяжилів навчається та працює в інших частинах міста, з якими продовжений маршрут №7 «Вінниччина-Авто – Залізничний вокзал» не сполучає.

«Шановні мешканці міста! Прошу підтримати петицію про продовження руху тролейбуса № 4 до зупинки «Вінниччина-Авто». Чимала кількість жителів Тяжилова проживає за вулицею Луговою, а працює (навчається) в інших мікрорайонах нашого міста. Тролейбус № 7 з’єднує Тяжилів лише з середмістям, а продовження руху тролейбуса № 4 (від зупинки «Лугова» до зупинки «Вінниччина-Авто») дасть змогу з’єднати район за Луговою з центром міста та Вишенькою», – йдеться в зверненні вінничанки.

Для того, щоб петицію розглянули в міській раді, вона має набрати 350 голосів. Станом на сьогодні за неї проголосували 85 вінничан.

Нагадаємо, у Вінниці продовжили рух тролейбусу №7 до зупинки «Вінниччина-Авто».

Вінниця.info