14 груд. 2020 09:50

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Місто
0

130

0

Вінничанка просить відновити маршрут муніципального автобуса №9

Вінничанка просить відновити маршрут муніципального автобуса №9

Зараз із таким сполученням курсує маршрутне таксі, але за словами авторки петиції, водії курсують не за графіком


Вінничанка просить відновити маршрут муніципального автобуса №9

Вінничанка зареєструвала петицію до міської ради із проханням відновити маршрут муніципального автобуса №9 Залізничний вокзал – Станція вантажна. Зараз із таким сполученням курсує маршрутне таксі, але за словами авторки петиції, водії курсують не за графіком і це створює незручності пасажирам.

«Звертаюсь до Вас підтримати петицію про відновлення муніціпального маршруту автобуса №9 (Зал.вокзал-Станція вантажна). На даний час по цьому машруту курсує приватне маршрутне таксі №9-А (без пільг та без працюючих валідаторів).

В розкладі курсування муніціпального транспорту м.Вінниці маршрут автобуса №9 існує,але насправді цього маршруту немає. Водії маршрутного таксі 9-А курсують за тим графіком,який вважають за потрібне.Це створює незручності пасажирам-чекати на «маршрутку» чи ні.

Відновлення муніціпального маршруту №9 передбачає безконтактну оплату (що дуже важливо під час епідемії коронавірусу),а також пенсіонери зможуть користуватись пільговим проїздом,на який вони заслуговують», – йдеться в петиції.

Щоб петицію розглянули у міській раді, потрібно зібрати 350 підписів.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info