17 черв. 2021 10:28

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

210

0

Вінничанка схудла на 75 кілограм заради мрії. В чому секрет щоб вага не поверталась

Вінничанка схудла на 75 кілограм заради мрії. В чому секрет щоб вага не поверталась

Ольга Мудрицька важила 138 кілограмів. Лише завдяки здоровому харчуванню змогла схуднути так, що її навіть подруги не впізнають


Вінничанка схудла на 75 кілограм заради мрії. В чому секрет щоб вага не поверталась

Схудла на 75 кілограмів заради мрії. На Вінниччині жінка мріяла подорожувати, а коли виграла путівку до омріяної Туреччини, ледь не відмовилась від поїздки, бо соромилась власного тіла. Вирішила худнути. Двічі сиділа на виснажливих дієтах, але марно. Вага поверталась. Ольга Мудрицька важила 138 кілограмів. Лише завдяки здоровому харчуванню змогла схуднути так, що її навіть подруги не впізнають.

«Моя вага була 138 кілограмів. Це дуже багато. Мене було дві таких», - каже Ольга.

Через це жінка комплексувала. Вона не могла їздити в громадському транспорті, але мріяла подорожувати. Коли виграла путівку до Туреччини, вагалась, бо не уявляла, як зайде до літака. Вирішила худнути. На виснажливій дієті скинула десяток кілограмів. Після відпочинку – вага повернулась. Лише тоді жінка звернулась по допомогу до фахівця. Разом із дієтологом розробила меню. Їжу Ольга готує сама.

«Обов’язково раз в день я повинна з’їсти якусь цукерочку, чи кекс, чи тістечко, чи тортика навіть, але все воно готується абсолютно без муки. В мій раціон входить риба, м’ясо, овочі, фрукти супи і борщі», - говорить Ольга.

Вінничанка схудла на 75 кілограм заради мрії. В чому секрет щоб вага не поверталась

Сніданок, обід та вечеря – не більше, півтори тисячі калорій на день. Розраховує калорійність Ольга сама. Їсть усе, що заманеться і важить лише 63 кілограми. Ольга Мудрицька не займається спортом, схуднути їй допомогла родина. Чоловік навіть батут купив.

«Батут купив, щоб допомагало їй спалювати калорії. Там більше навантаження, ніж при ходьбі. На батуті 15-ть хвилин, те саме, що 10 кілометрів пройшовся», - каже Олексій Мудрицький чоловік Ольги.

Ольга говорить, тепер її не впізнають навіть подруги.

Вінничанка схудла на 75 кілограм заради мрії. В чому секрет щоб вага не поверталась  - фото 2

Вінничанка схудла на 75 кілограм заради мрії. В чому секрет щоб вага не поверталась  - фото 3

Запорука схуднення – не лише корисне харчування. Дієтологи наголошують, будь-яку їжу треба ретельно жувати. Адже організм лише з часом розуміє, голодні ми чи вже ні.

«По-перше, ми допомагаємо нашому організму переварити їжу, по-друге, поки довго жуємо, ми втамовуємо голод, бо відчуття ситості приходить з часом», - пояснює дієтологиня Галина Бурковьска.

Результат Ольги Мудрицької настільки вразив її колег, що вони змагатись почали, хто швидше схудне. Подруги просять готувати для них. Ладні за це платити. Сама Ольга каже, її раціон не дорогий – на їжу витрачає не більше 700 гривень на тиждень.

Вінничанка схудла на 75 кілограм заради мрії. В чому секрет щоб вага не поверталась  - фото 4

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info