7 верес. 2020 11:01

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

423

0

Вінничанка звернулась до екстрасенсів через «прокляту ляльку»: в телешоу з’ясовували причини трагічних подій в родині

Вінничанка звернулась до екстрасенсів через «прокляту ляльку»: в телешоу з’ясовували причини трагічних подій в родині

Жінка звернулась на програму, бо в її родині трапилась низка смертей рідних людей, які загинули за дивних обставин


Вінничанка звернулась до екстрасенсів через «прокляту ляльку»: в телешоу з’ясовували причини трагічних подій в родині

В неділю, 6-го вересня, на телеканалі СТБ вийшла серія «Слідство ведуть екстрасенси» за участі молодої мами з Вінниці Лілії Третяк. Жінка звернулась на програму, бо в її родині трапилась низка смертей рідних людей, які загинули за дивних обставин. А в сім’ях Лілії та її рідного брата Святослава відбуваються якісь паранормальні явища.

За словами Лілії Третяк все розпочалось з дивної загибелі її бабусі Галини, яка замерзла серед поля біля свого села. Чому літня жінка пішла в поле і що з нею трапилось – невідомо. Після смерті бабусі до її будинку поселились батьки Лілії.

Але згодом мама, у віці 42 роки, отруїлась чадним газом. А через рік в цьому ж будинку до смерті забили батька Лілії.

З того часу, молода жінка почала відчувати в батьківській хаті чиюсь присутність. І хоча жінка разом з чоловіком та двома дітьми переїхали в орендовану квартиру до Вінниці, привид продовжував її переслідувати. В помешканні Лілії, за її словами, відбувалась справжня чортівня: рухались предмети, бився посуд, було чути чиїсь кроки... Невідома сутність, начебто, мала вигляд чоловіка з різними очима – чорним та голубим. Його бачила не лише Лілія, а й її 5-річний син Степан.

Вінничанка звернулась до екстрасенсів через «прокляту ляльку»: в телешоу з’ясовували причини трагічних подій в родині

«Снилось, що я ходжу по кладовищі, де було багато людей над чиєюсь свіжою могилою. Вони всі когось оплакували, а я не знала кого. Коли я придивилась, то зрозуміла, що на цвинтарі є всі, окрім мого сина. Це був його похорон. Аж раптом я прокинулась від дитячого крику: «мама допоможи». Кричав Стьопа. Він прибіг в істериці до мене в кімнату, а його обличчя було все в крові. Йому приснився страшний чоловік з різними очима, а коли він прокинувся, то побачив цього чоловіка біля свого ліжка. Він біг до мене з переляком і врізався в дверний косяк, дуже глибоко розсік брову. Степан добре запам’ятав той образ», - розповідає Лілія.

Хлопчик на камеру розповідає журналістам програми про побаченого привида:

«Я його бачу, коли прокидаюсь вночі. В нього великі сині і чорні очі», - каже Степанко.

Сутність, за словами Лілії, приходить до неї мало не щоночі. Вона з нею спілкується, погрожує їй смертю. Всю цю паранормальну ситуацію жінка пов’язує із замурованою в фундаменті батьківської хати проклятої ляльки. Цю історію Лілії розповіли сусіди. Мовляв її бабуся не розрахувалась з будівельниками через погано виконану роботу, а ті, зі злості, замурували в будинок ляльку...

Розібратись в ситуації до Вінниці приїхали циганська відьма Рубіна Цибульська та ясновидиця Ярослава Федорова.

Зйомку програми розпочали з центру Вінниці, біля міської ради та готелю «Поділля». Зі слів авторів програми, Лілія нещодавно влаштувалась касиркою неподалік. Та розслідування екстрасенси вирішили розпочати з батьківської хати Лілї Третяк. Тому знімальна група, разом з вінничанкою, виїхали за місто.

Вінничанка звернулась до екстрасенсів через «прокляту ляльку»: в телешоу з’ясовували причини трагічних подій в родині  - фото 2

Вінничанка звернулась до екстрасенсів через «прокляту ляльку»: в телешоу з’ясовували причини трагічних подій в родині  - фото 3

Приїхали до будинку, де загинули батьки Лілії екстрасенси уже пізнього вечора.

Ясновидиці «сканували» місце, де могла б бути замурована лялька, аж раптом у вікні, з середини будинку, щось промайнуло – впала карниза з тюлевою занавіскою. Жінки злякали, адже, за словами Лілії, будинок був замкнений, а ключі були лише в неї. У вікні екстрасенс побачила сутність чоловіка з різними очима.

Місце, де начебто, замурована лялька ясновидиці знайшли. Але, за їхніми словами, лялька була запрограмована на знищення самого будинку, а не на смерть його власників.

Лілія Третяк підтвердила слова екстрасенсів, мовляв в будинку не раз траплялись пожежі і його не раз відновлювали.

Та, зрозумівши, що причина не в проклятій ляльці, відьми продовжили своє «розслідування. Зайшовши до будинку, есктрасенси розповіли, як в ньому загинув батько Лілії. Описали також неодноразові ситуації з домашнім насиллям, від якого часто потерпала покійна мати Лілії...

Також екстрасенси виявили, що її матір дуже не любила свекруха – бабуся Галина, що замерзла серед поля. Щоб розплутати клубок історій екстрасенси разом з вінничанкою викликали дух її матері, аби та допомогла їм в розслідуванні. Дух покійної «порадив» екстрасенсам поїхати на кладовище й продовжити пошук істини там.

Вже на цвинтарі, відьми «побачили», які дві жінки проводять якийсь ритуал на смерть мамі Лілії.

Ярослава Федорова, за допомогою чаклунського приладдя, викликала одну з тих двох жінок і це виявилась бабця Лілії – Галина.

За словами відьми, бабуся була вся в сльозах й виправдовувалась перед внучкою, що вона, начебто, не хотіла таких наслідків. Як розповідають екстрасенси, Галина дуже не любила свою невістку, натомість фанатично любила свого сина. Жінка вірили, що якщо вона позбудеться невістки, її син житиме краще й буде постійно біля неї.

Ліля підтверджує, що за життя її мати та бабуся постійно конфліктували, бо мама була круглою сиротою, а бабуся вважала, що її син гідний кращої кандидатури. Дійшло до того, що в гості до бабусі онуки їздили лише з батьком, а мати лишалась вдома.

Якогось разу, бабуся Галя попросила Лілію, щоб та пішла з нею на цвинтар для ритуалу. Лілія згадує, що бабця навіть розповіла, що їм потрібно знайти могилу жінки з таким же іменем, як у Ліліної матері.

Тоді Ліля розповіла все своєму батьку, а той посварився з матір’ю і більше трьох місяців не навідувався до неї.

Однак ритуал бабуся Галина таки провела, заручившись підтримкою сільської чаклунки. Саме цих двох жінок естрасенси і бачили у своїх видіннях. Щоб зупинити нечисть екстрасенси провели на кладовищі подвійний ритуал.

Лілія Третяк залишилась задоволеною роботою екстрасенсів.

Вінничанка звернулась до екстрасенсів через «прокляту ляльку»: в телешоу з’ясовували причини трагічних подій в родині  - фото 4

Вінничанка звернулась до екстрасенсів через «прокляту ляльку»: в телешоу з’ясовували причини трагічних подій в родині  - фото 5

Відео передачі за лінком: https://www.stb.ua/ekstrasens/ua/issue/sledstvie-vedut-ekstrasensy-smotret-onlayn-vypusk-18-ot-06-09-2020/


Вінниця.info