24 черв. 2019 11:32

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

110

0

Вінничанку, яка молотком вбила знайомого, судитимуть знову

Вінничанку, яка молотком вбила знайомого, судитимуть знову

Бо судді мало дали років позбавлення волі


Вінничанку, яка молотком вбила знайомого, судитимуть знову

34-річну вінничанку, яка у березні вбила молотком свого знайомого, знову судитимуть. За рішенням суду, вона мала відбувати покарання протягом 7 років. Із цим не погодилась місцева прокуратура.

«Це сталося наприкінці березня минулого року. У квартирі, розташованій по пр. Космонавтів у Вінниці. Під час вживання алкогольних напоїв, 34-річна місцева мешканка посварилася із своїм знайомим. Нанесла йому декілька ударів молотком по голові. Від травм 42-річний чоловік через два тижні помер у лікарні», - розповідає Прокурор Вінницької місцевої прокуратури юрист 1 класу Андрій Ковтун.

Вбивство кваліфіковано за ч.2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

«За результатами досудового розслідування, Вінницькою місцевою прокуратурою до суду направлено обвинувальний акт стосовно вищевказаної особи. Правову оцінку діям вказаної жінки вже надав Вінницький міський суд, який визнав останню винною у скоєнні інкримінованого їй злочину та призначив покарання у виді до семи років позбавлення волі. Із зазначеним рішенням суду не погодилась Вінницька місцева прокуратура, у зв’язку із чим було подано апеляційну скаргу», - зауважив Ковтун.

Вінниця.info