11 берез. 2021 09:38

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

115

0

Вінничанку, яка вбила свого сина, визнали неосудною та відправили на примусове лікування

Вінничанку, яка вбила свого сина, визнали неосудною та відправили на примусове лікування

Жінка вбила свого 5-річного сина


Вінничанку, яка вбила свого сина, визнали неосудною та відправили на примусове лікування

Минулої осені у селі на Вінниччині сталося жорстоке вбивство, яке сколихнуло всю область. Жінка вбила свого 5-річного сина. Вбивство сталося на очах у 6-річної доньки.

Тоді підозрюваній у вбивстві власної дитини суд обрав запобіжний захід у вигляді поміщення до психіатричного закладу в умовах, що виключать небезпеку поведінки останньої. Тепер, за останньої інформацією, Теплицьким районним судом Вінницької області ухвалено рішення про застосуванню примусових заходів медичного характеру у виді примусового лікування в психіатричній лікарні із суворим режимом нагляду.

Про це повідомили у пресслужбі прокуратури Вінницької області.

Під час досудового розслідування встановлено, що обвинувачена страждає на хронічне психічне захворювання та перебуває в стані неосудності. Такий висновок надано експертом за результатами проведення стаціонарної судово-психіатричної експертизи. З огляду на це, ювенальним прокурором у кримінальному провадженні до суду надіслано клопотання про застосування до особи примусових заходів медичного характеру.

Вінничанку, яка вбила свого сина, визнали неосудною та відправили на примусове лікування

Теплицьким районним судом Вінницької області клопотання слідчого, погоджене прокурором, задоволено та до обвинуваченої особи застосовано примусові заходи медичного характеру у виді примусового лікування в психіатричній лікарні із суворим режимом нагляду.

Вінниця.info дізналася подробиці жахливого вбивства. Кажуть, спочатку жінка скрутила 5-річного Артема, потім сіла на нього і била головою об підлогу, поки хлопчик не помер. Після цього закутала тіло у ковдру і майже добу тримала його на руках. Найжахливіше, усе це відбувалось на очах 6-річної доньки. 25-річна Олена виховувала сина і доньку. Жили бідно, але в хаті охайно. В селі кажуть, що діти завжди були нагодовані і виховані. Старша Діана ходила в перший клас, Артем – у дитячий садочок. Жодного разу вихователі не бачили на ньому синців чи подряпин. Та одного вечора мати так захопилась вихованням 5-річного Артема, що вбила його.

Вінничанку, яка вбила свого сина, визнали неосудною та відправили на примусове лікування - фото 2

Вінничанку, яка вбила свого сина, визнали неосудною та відправили на примусове лікування - фото 3

Вінничанку, яка вбила свого сина, визнали неосудною та відправили на примусове лікування - фото 4

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info