26 серп. 2019 14:25

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

206

0

Вінничанці Світлані Реп’ях вручили Орден Королеви Анни «Честь Вітчизни». Фото

Вінничанці Світлані Реп’ях вручили Орден Королеви Анни «Честь Вітчизни». Фото

Вінничанці Світлані Реп’ях вручили Орден Королеви Анни«Честь Вітчизни». Фото


Вінничанці Світлані Реп’ях вручили Орден Королеви Анни «Честь Вітчизни». Фото

Вінничанка Світлана Реп’ях стала власницею Ордену Королеви Анни «Честь Вітчизни». Урочисте нагородження відбулося в стінах Маріїнського палацу.

«Я мала честь отримати перший орден в своєму житті - Орден Королеви Анни «Честь Вітчизни». Я щаслива була бути присутньою на такому заході.

«Орден Королеви Анни «Честь Вітчизни» на срібній, золотій та діамантовій зірках вручається в Україні і Франції за особисту мудрість та мужність, високу освіченість та культуру, толерантність, вірність обов’язку, добродійність, чесноти та вчинки високої доблесті і честі, спрямовані на благо народу та держави.

Орден Королеви Анни «Честь Вітчизни» належить до категорії найвищих міжнародних суспільних орденів України і вручається з відповідними протокольними почестями під державним прапором України в присутності озброєної військової почесної варти», - розповіла Світлана на сторінці у «Фейсбук».

Світлана Реп’ях – успішна вінничанка. Вона – засновниця приватного дитячого садочку «Евріка», розробниця власної лінії дитячого одягу. Одружена, має доньку і постійно займається доброчинністю. Дбає про свою родину та реалізує чимало соціальних проектів.

Світлана по праву носить звання «Місіс Вінниця 2018». На всеукраїнському конкурсі увійшла до п’ятірки головних призерок і отримала титули у двох номінаціях: «Місіс Благодійність України 2018» та «Місіс Бізнес-Леді України 2018». Подільська красуня представила на суд глядачів і публіки історію унікальної родини, де шестеро братів-сиріт самотужки ведуть господарство і не падають духом. Світлана донині підтримує сильну духом родину.

Вінничанці Світлані Реп’ях вручили Орден Королеви Анни «Честь Вітчизни». Фото

Вінничанці Світлані Реп’ях вручили Орден Королеви Анни «Честь Вітчизни». Фото - фото 2

Вінничанці Світлані Реп’ях вручили Орден Королеви Анни «Честь Вітчизни». Фото - фото 3

Вінничанці Світлані Реп’ях вручили Орден Королеви Анни «Честь Вітчизни». Фото - фото 4

Вінничанці Світлані Реп’ях вручили Орден Королеви Анни «Честь Вітчизни». Фото - фото 5