17 черв. 2020 10:10

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

307

0

Вінничани можуть поповнити муніципальну картку з мобільного

Вінничани можуть поповнити муніципальну картку з мобільного

Послуга доступна всім абонентам Київстар


Вінничани можуть поповнити муніципальну картку з мобільного

Вінничани тепер можуть поповнювати електронний проїзний – Муніципальну картку, з балансу мобільного рахунку Київстар. Послуга доступна всім абонентам передплаченої форми обслуговування.

Про це повідомили на сторінці Муніципальної картки вінничанина.

Для того, щоб поповнити карту вінничанина з балансу мобільного рахунку Київстар, абоненту необхідно:

  • Зайти на платіжну сторінку на сайті Київстар або в мобільний додаток «Смарт-Гроші» (завантажити його можна з Play Market або App Store);
  • Ввести суму поповнення;
  • Ввести номер телефону, з якого буде списана плата за поповнення;
  • Дочекатися SMS з кодом для підтвердження поповнення;
  • Підтвердити оплату.

«Нагадуємо, усі онлайн-поповнення потрібно активувати: зайшовши в громадський транспорт, на валідаторі натискаємо кнопку ІНФО (нижня кнопка із позначкою) – піднести картку до рідера, як вказано на дисплеї – платіж записано. Після цього можете сплачувати за проїзд», – повідомляють у компанії.

Всі деталі оформлення Муніципальної карти вінничанина можна знайти на сайті. Гості міста можуть придбати неперсоніфіковану транспортну картку в точках продажу біля зупинок.

Нагадаємо, починаючи з 1 травня, оплата за проїзд в громадському транспорті міста здійснюватиметься виключно у безготівковій формі. Оплатити проїзд можна буде за допомогою муніципальних карток вінничанина, безконтактних банківських карток та смартфонів з NFC шляхом прикладання їх до валідатору. Перевірятиме оплату проїзду служба контролю.

Читайте також: Де у Вінниці можна купити картку для оплати проїзду в трамваях? Адреси кіосків.

«Вінницякартсервіс» дало відповіді на 7 питань, які найчастіше задають вінничани про оплату проїзду муніципальною і банківською карткою.

Вінниця.info