25 жовт. 2021 11:22

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Місто
0

103

0

Вінничани можуть зі смартфона відстежувати рух громадського транспорту. Розробили додаток

Вінничани можуть зі смартфона відстежувати рух громадського транспорту. Розробили додаток

В місті запустили мобільний додаток «Vinnytsia Transport»


Вінничани можуть зі смартфона відстежувати рух громадського транспорту. Розробили додаток

У Вінниці жителі можуть через смартфон відстежувати рух громадського транспорту у режимі реального часу. В місті запустили мобільний додаток «Vinnytsia Transport».

«Ми впроваджуємо дві системи. Одна – автоматизована система обліку транспорту і визначення місцезнаходження транспорту. Розробили додаток на Android. Зараз налаштовують графік руху, але додаток уже працює з фокус-групою. Також налаштовується сигнал GPS, щоб працювала система відслідковування транспортного засобу. Восени уже презентуємо, сподіваюсь, до того часу уже будемо повноцінно спостерігати як на табло за рухом транспорту, так і в мобільних додатках»,розповідала раніше Вінниця.info Катерина Бабіна, директорка «Вінницякартсервіс».

За інформацією Вінницької міської ради, також додаток показує схему руху, час прибуття, зупинки та розташування транспорту. Варто зазначити, що, при ввімкненій геолокації, відображаються виключно зупинки, які знаходяться поряд з користувачем, що пришвидшує їх пошук.

Інформація в додатку дублюватиметься з даними інформаційних табло, які знаходяться на зупинках. У комунальному підприємстві «Вінницякартсервіс» містян просять звернути увагу на те, що табло все ще працює в тестовому режимі й інформація постійно коригується, як й інформація щодо руху маршрутних таксі у додатку «Vinnytsia Transport». Якщо з'являється невідповідність у розкладі руху чи інші неточності, про це варто повідомляти за номером: 0634825694.

Наразі завантажити додаток можуть лише власники смартфонів з операційною системою Android. Невдовзі скористатися застосунком зможуть і власники телефонів Apple.

Завантажити додаток можна ТУТ.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info