29 лип. 2019 17:41

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

132

0

Вінничани обрали назву для нового тролейбуса

Вінничани обрали назву для нового тролейбуса

Найбільше голосів люди віддали назві VinLine.


Вінничани обрали назву для нового тролейбуса

У Вінниці підбили підсумки голосування за назву вінницького тролейбуса власного виробництва ПТС-12, яке тривало на офіційній сторінці Вінницької міської ради у мережі Facebook. Найбільше голосів люди віддали назві VinLine. Її запропонувала Світлана Буравська, і тепер вона матиме можливість безкоштовно їздити усіма видами муніципального транспорту протягом трьох років.

Про це повідомляє прес-служба Вінницької міськради.

Загалом на вибір містян виносилось п’ять варіантів назв для вінницького тролейбусу: VINRAY, VinLine, VinStar, VinGo, SkyVin. За підсумками голосування назва VinLine зібрала 93 голоси.

Друге місце посіла назва SkyVin (87 голосів), яку запропонував Лащук Вадим. В подарунок він отримає проїзний квиток на всі види муніципального транспорту на рік.

Решта авторів отримають можливість безкоштовного користування громадським транспорту впродовж півроку. Нагородження переможців відбудеться на День міста.

Нагадаємо, 17 травня вийшов на маршрут перший вінницький тролейбус. Особливість модернізовaного тролейбусу не лише в його тюнінгу, a й в економності.

Вінничани обрали назву для нового тролейбуса

Вінниця.info