6 листоп. 2019 09:55

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

121

0

Вінничани оцінили роботу медиків на 4,8 балів з 5 – результати сервісу Revizion

Вінничани оцінили роботу медиків на 4,8 балів з 5 – результати сервісу Revizion

За 4 місяці роботи сервісу, вінничани оцінили роботу центрів медико-санітарної допомоги на 4,8 балів з 5


Вінничани оцінили роботу медиків на 4,8 балів з 5 – результати сервісу Revizion

У Вінниці на початку літа впровадили новий сервіс Revizion, завдяки якому можна оцінювати роботу сімейних лікарів та медичного закладу загалом. За 4 місяці роботи сервісу, вінничани оцінили роботу центрів медико-санітарної допомоги на 4,8 балів з 5.

Про це у «Фейсбук» повідомив міський голова Сергій Моргунов.

«На 4,8 бала з 5 оцінили вінничани роботу центрів медико-санітарної допомоги. Відгуки пацієнти залишали через онлайн-сервіс Revizion, який ми впровадили у червні. Більше 90% відвідувачів готові рекомендувати наші заклади іншим. Про це свідчить індекс визначення лояльності NPS. Приємно, що рухаємось у правильному напрямку.

Ідея створення зворотного зв’язку з пацієнтами виникла у мене з цілком прагматичних міркувань. Вінничани ділитимуться своїми думками і враженнями, а заклади оперативно реагуватимуть на недоліки та покращуватимуть якість обслуговування», – йдеться в дописі міського голови.

Вінниця стала третім містом, де реалізували проект Revizion. Його розробник Сергій Шапіренко запевнив, що платформа дозволяє налагодити кращу комунікацію між лікарем та пацієнтом. Всі відгуки, що залишили відвідувачі поліклініки, будуть надходити головному лікарю та начальникові департаменту охорони здоров’я Вінницької міськради.

Свій відгук пацієнт може залишити анонімно.

На дверях кабінетів сімейних лікарів розміщені наліпки із прізвищем та зображенням QR-коду. Після прийому, пацієнтові потрібно лише відсканувати код за допомогою смартфону. Додаток одразу направляє на сторінку, де можна залишити відгук. Кожен заклад встановлює свої критерії, які також можна оцінити за п’ятибальною шкалою. У поліклініці №2, наприклад, обрали такі пункти: компетентність персоналу, медичне обслуговування, ввічливість, результат.

Вінничани оцінили роботу медиків на 4,8 балів з 5 – результати сервісу Revizion

Вінничани оцінили роботу медиків на 4,8 балів з 5 – результати сервісу Revizion - фото 2

Вінничани оцінили роботу медиків на 4,8 балів з 5 – результати сервісу Revizion - фото 3

Вінниця.info