3 верес. 2019 15:21

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

101

0

Вінничани підписали петицію про створення парковки біля авторинку «Сатурн»

Вінничани підписали петицію про створення парковки біля авторинку «Сатурн»

Вінничани зібрали підписи під петицією, в якій пропонують створити паркомісця біля авторинку «Сатурн»


Вінничани підписали петицію про створення парковки біля авторинку «Сатурн»

Вінничани зібрали підписи під петицією, в якій пропонують створити паркомісця біля авторинку «Сатурн», що допоможе ліквідувати затори на новому кільці. Міська рада має опублікувати відповідь протягом двох тижнів.

«Тривають роботи щодо реконструкції кільця на електромережі. Тепер кільцева дорога – головна. І хоча такий варіант є біль логічним і правильним, поки не завершились роботи з реконструкції важко сказати, чи покращиться швидкість трафіку на новому кільці.

Однак вже зараз видно, що зі сторони авторинку облаштовують бордюр, звужуючи дорогу, і помічають жовтою фарбою для заборони паркування вздовж нього. Така дорожня розмітка не передбачає можливості паркування відвідувачам авторинку «Сатурн». Водії знають, припаркуватись біля авторинку було важко і раніше, а тепер пакуватись там взагалі не можна.

Всі чудово розуміють, що жовта розмітка вздовж бордюру не вирішить питання з водіями, які вже зараз її ігнорують, і все ж паркуються там, тим самим займають смугу руху і значно ускладнюють проїзд кільцем в сторону Гніванського шосе.

Тобто, відсутність парковки біля авторинку створює дискомфорт не тільки відвідувачам самого авторинку, але і всім учасникам руху.

Пропоную розглянути варіант створення паркомісця, шляхом розширення дорожнього полотна вздовж авторинку та облаштувати паркомісця між опорами ЛЕП» - написав Юрій Українець.

Петицію підтримали 360 осіб.

Нагадаємо, у Вінниці розробили комплексну Програму розвитку сфери паркування автомобілів. Документ затвердили 30 серпня на сесії міської ради, він розрахований на 2019-2021 роки. Має на меті сприяти підвищенню безпеки дорожнього руху, розвитку паркувального простору.

Вінниця.info