9 листоп. 2020 15:44

Останнє оновлення  
24 січ. 2024 17:47
Місто
0

188

0

Вінничани підтримали будівництво скляної висотки в Центральному парку

Вінничани підтримали будівництво скляної висотки в Центральному парку

Можливість будівництва підтримали 40 вінничан з 43 присутніх.


Вінничани підтримали будівництво скляної висотки в Центральному парку


7 листопада у Вінниці відбулися громадські обговорення щодо розміщення багатофункціонального комплексу по вулиці Магістратській, в Центральному парку. У зв’язку з карантинними обмеженнями, організатори обговорень облаштували три локації, поєднані відеозв’язком. За результатами голосування можливість будівництва висотки в парку підтримали 40 вінничан з 43 присутніх.

Про це журналісту Вінниця.info розповіла головний спеціаліст відділу адміністрування системи якості департаменту правової політики та якості Вінницької міської ради Ольга Ситник.

«Громадські слухання відбулися з дотриманням карантинних обмежень. Ми мали три локації, кожна з яких була розрахована не більше, ніж на 20 громадян. Одночасно здійснювався відеозв’язок між локаціями за допомогою програми Zoom. Була відеоконференція, де всі учасники з різних локацій мали можливість задати запитання та отримати відповідь. Також всі мали змогу почути презентацію доповідачів.

За результатами голосування 40 осіб з 43 зареєстрованих підтримали можливість розміщення багатофункціонального комплексу», – зазначила спеціаліст департаменту.

Також Ольга Ситник повідомила, що для проведення громадських обговорень в місті створили чотири локації, оскільки завчасно на обговорення зареєструвалися понад 60 осіб. Через меншу кількість громадян, які безпосередньо взяли участь в обговореннях, задіяли три.

Одна локація була на Артинова, 12а, (Арт-галерея «ІнтерШик»). Дві локації були розміщенні в Креативному просторі «Артинов» по вулиці Оводова, 22.

Як зазначила Ольга Ситник, результати громадського обговорення планують опублікувати на сайті Вінницької міської ради протягом трьох днів.

На сайті Вінницької міської ради повідомляли, що замовником виготовлення документації щодо будівництва комплексу в Центральному парку є ТОВ «КАО-Холдінг». Розробник – ПП «Альфа-Портал».

Як можна бачити з опублікованої презентації проекту, будівля буде розташована в Центральному парку на ділянці площею 0,6 га неподалік існуючої парковки.

Висота будівлі – майже 70 метрів.

Там планують розмістити готель, офіси, ресторан, конференц-хол, спортивно-оздоровчу зону і підземний паркінг.

Вінничани підтримали будівництво скляної висотки в Центральному парку

Вінничани підтримали будівництво скляної висотки в Центральному парку - фото 2

Вінничани підтримали будівництво скляної висотки в Центральному парку - фото 3

Вінничани підтримали будівництво скляної висотки в Центральному парку - фото 4

Вінничани підтримали будівництво скляної висотки в Центральному парку - фото 5

Вінничани підтримали будівництво скляної висотки в Центральному парку - фото 6

Вінничани підтримали будівництво скляної висотки в Центральному парку - фото 7

Вінничани підтримали будівництво скляної висотки в Центральному парку - фото 8

Нагадаємо, громадські обговорення щодо будівництва скляної висотки по Магістратській переносили через погіршення епідеміологічної ситуації в місті. Спочатку їх призначили на 31 жовтня.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі - https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото – з презентації проекту будівництва