27 листоп. 2019 13:53

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

1388

0

Вінничани пішли на шоу «Говорить Україна», щоб розібратись з сусідкою «танкісткою», яка побила 16-річного хлопця

Вінничани пішли на шоу «Говорить Україна», щоб розібратись з сусідкою «танкісткою», яка побила 16-річного хлопця

Чи побили сусіди 16-річного хлопця з Іллінців розбирались експерти ток-шоу «Говорить Україна» та детектор брехні


Вінничани пішли на шоу «Говорить Україна», щоб розібратись з сусідкою «танкісткою», яка побила 16-річного хлопця

В Іллінцях на Вінниччині 16-річного хлопця Антона побили сусіди. Трапилось це 17 жовтня. Підлітка спочатку душили, потім накинулись з кулаками, били ногами. В результаті, хлопець отримав ознаки набряку лівої та правої півкуль головного мозку, підвивих відростка С1 хребця вліво, лінійний перелом лівої носової кісточки та двосторонній етмоїдит. Антон провів в лікарні два тижні. Неповнолітній хлопець разом з своєю мамою пішов на ток-шоу «Говорить Україна», щоб телевізійники з експертами допомогли показати правду, адже сусідка заперечує побиття дитини.

«Я прийшов додому, бачу в дверях тамбуру зламаний замок. Взявся його чинити. Потім я почув, що по сходах піднімається Оксана зі своїм співмешканцем та дітьми. Я вирішив прикрити двері й перечекати. Певно вони чули, що рипнули двері. Тоді співмешканець пішов перевірити чи є хтось за дверима. Я тримав двері й не впускав його, але він вдерся й почав мене душити. Вона в той момент кричала йому «задуши». Я намагався його дістати, а він мене вкусив за руку. Потім він мене випустив, я нагнувся вдихнути повітря, а коли підняв голову, - він б’є мене по носі. Я з’їхав по стінці на підлогу, а вони почали мене бити ногами по голові. Спочатку він бив сам, а потім і вона почала, разів п’ять вдарила по потилиці», - згадує 16-річний Антон.

Вінничани пішли на шоу «Говорить Україна», щоб розібратись з сусідкою «танкісткою», яка побила 16-річного хлопця

Як виявилось ворожнеча між сусідами триває не один рік, аби її припинити Антон, разом з мамою Галиною звернулись на телепрограму «Говорить Україна». Загалом Галина написала понад 10 заяв в поліцію на свою сусідку, а Антон «отримує на горіхи» від сусідів вже втретє.

Поведінкою сусідки Оксани, яку звинувачують у побитті хлопця, не задоволенні майже всі мешканці будинку. Тому скарги до поліції на Оксану надходили і від інших сусідів.

«Її чому всі називають «танкісткою», бо вона пре, як танк. Всі її бояться, а вона завжди залишається безнаказаною. Антон не єдина її жертва. Від Оксани страждають всі жителі нашого будинку. Моя внучка Віка була побита донькою і внучкою Оксани. Я телефонувала після цього інциденту до дільничного, а він сказав «ви ж знаєте, яка вона ця Оксана, краще не чіпайте її», - каже Ніна Опанасівна, ще одна сусідка Оксани.

«Вона горщики з фекаліями виливає мені під двері кладовки. Чоловік мій писав заяву до поліції через це. А був випадок, коли ми приїхали з Вінниці, піднімались по сходам, вона зробила зауваження моїм дітям. Чоловік вступився за них. А вона написала заяву, що мій чоловік намагався її зґвалтувати», - розповідає жителька будинку.

Було навіть колективне звернення від сусідів Оксани до поліції та мера міста, однак ситуація залишилась не вирішеною.

Сама Оксана, від усіх звинувачень відхрещується й скаржиться на те, що мешканці будинку чомусь її недолюблюють.

«Я не знаю чому мене лякають сусіди, я нічого їм не роблю. Я ніколи нічого не підливаю під двері. Навпаки, це Галя і її Антон підливають мені фекалії. В них є собачка і його випорожненнями вона обліплює мені двері. А я завжди з сусідами говорю по-доброму», - обурюється у відповідь Оксана.

Вінничани пішли на шоу «Говорить Україна», щоб розібратись з сусідкою «танкісткою», яка побила 16-річного хлопця - фото 2

На запитання ведучого програми чи била вона разом зі своїм співмешканцем 16-річного хлопчину, Оксана стверджує, щ це наклеп.

«Антон все бреше, такого не було. Того дня, я піднімалась по сходам зі своїм співмешканцем і побачили, як Антон, з совком в руках розмазує по моїх дверях собачі фекалії. Він почав мене обзивати нецензурними словами. Тоді мій співмешканець захотів з ним поговорити, а я пішла до квартири, дальше я нічого не бачила. Ніс він йому не розбивав, він сам батько, дітей самостійно виховує. Він дав йому ляпаса, але ніс йому не перебив. Може то Антон так від армії відмазується, - каже Оксана. - Я взагалі ніколи не поб’ю дитини, в мене є свій син, такий як Антон. Я скільки живу, я ніколи в житті дитину не ображу».

Вінничани пішли на шоу «Говорить Україна», щоб розібратись з сусідкою «танкісткою», яка побила 16-річного хлопця - фото 3

Слова Оксани перевірили на детекторі брехні і він стверджує протилежне.

«В ході самого тесту, Оксана поводила себе ввічливо, як чесна громадянка своєї країни, бо з її слів, вона пише скарги на сусідів, щоб вони не порушували громадський порядок. Однак, як стверджує тест на поліграфі, насправді в Оксани зовсім інша модель поведінки. Стосовно Антона, вона говорила своєму співмешканцю Віктору, щоб він розібрався з Антоном, бо той ображає їхніх дітей. Але коли я запитував, який результат цих розбирань, вона каже, що вона нічого не бачила, нічого не чула й т.д... Ми розуміємо, що все відбувалось по-іншому, що вона все бачила, вона знає і вона навіть брала в побитті участь. Тобто все, що вона говорить – не відповідає дійсності», - стверджує поліграфолог Ігор Іщук.

Вінничани пішли на шоу «Говорить Україна», щоб розібратись з сусідкою «танкісткою», яка побила 16-річного хлопця - фото 4

Раніше редакція Вiнниця.info, про те, що Вінниччині сусіди зламали ніс 16-річному хлопцеві, який просив не смітити у під’їзді.

Вiнниця.info, за матеріалами ток-шоу «Говорить Україна»

title