7 серп. 2019 10:16

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

85

0

Вінничани просять прибрати будівельне сміття після реконструкції Київського мосту

Вінничани просять прибрати будівельне сміття після реконструкції Київського мосту

Просять вивезти старі бетонні блоки і плити з асфальтованої площадки, вирізати декілька старих ясенів та оснастити перилами дерев’яні сходи


Вінничани просять прибрати будівельне сміття після реконструкції Київського мосту

Вінничани зареєстрували звернення до міської ради, в якому просять прибрати будсміття після реконструкції Київського мосту. Вивезти старі бетонні блоки і плити з асфальтованої площадки, вирізати декілька старих ясенів біля приміщень, в яких відпочивати робітники. Також просять оснастити перилами дерев’яні сходи

«Вінничани щиро дякують за реконструкцію мосту, приємно, що ремонт було розпочато вчасно. Приємно і те, що підняли перила на мосту. Водночас просимо довести цю значиму справу до кінця:

  • вивезти старі бетонні блоки і плити з асфальтованої площадки; гарно підмести там тощо
  • вирізати декілька старих і хворих ясенів біля приміщень, в яких відпочивали майстри, адже вони постійно ламаються і майже не мають крони; також чуть прорідити молодняк. Є смисл восени відкопати частину молодих дерев і висадити десь там, де вони потрібніші, щоб не утворювалися хащі, як у лісі.
  • якщо є можливість, оснастіть перилами дерев'яні сходи по правій стороні вулиці, які встановили для своїх потреб робітики, але які зручні для спуску з моста в сторону церкви та зеленої зони.

Виконання наведених дій сприятиме тому, щоб зазначена територія буде охайною зеленою зоною, а не схожою на «злачне місце». У перспективі, коли з'являться кошти, її розвиток можна буде продовжити», – йдеться в петиції Галини Данилової.

Щоб петицію розглянули в міській раді, потрібно 350 підписів.

Вінниця.info