19 верес. 2019 11:41

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

82

0

Вінничани з плакатами прийшли під стіни ОДА. Фото

Вінничани з плакатами прийшли під стіни ОДА. Фото

19 вересня у Вінниці кілька десятків осіб прийшли під стіни Вінницької ОДА, щоб зустрітися з президентом Володимиром Зеленським.


Вінничани з плакатами прийшли під стіни ОДА. Фото

19 вересня у Вінниці кілька десятків осіб прийшли під стіни Вінницької ОДА, щоб зустрітися з президентом Володимиром Зеленським. Люди очікують, що саме він представлятиме нового голову Вінницької облдержадміністрації.

Одні вінничани хочуть звернутися до глави держави, щоб він сприяв переходу церков Московського патріархату до Православної Церкви України. Інші ж хочуть передати президенту документи щодо діяльності Тростянецького спиртзаводу, через технологічні відходи якого, жителі райцентру і навколишніх сіл потерпають від нестерпного смороду вже кілька років.

Вінничани з плакатами прийшли під стіни ОДА. Фото

«Ми не знаємо, чи буде президент, чи представник його. Ми хочемо, щоб нас побачили і почули. Вже не перший місяць боремося з проблемою і ми не можемо з цим нічого зробити. В нас залишається одна надія: або на президента, або їхати в Київ. Сьогодні в нас є звернення від громади з усім позовами, документами, відписками зі всіх органів влади, які ми зібрали», – розповів Вінниця.info житель Тростянця Ігор Пекар.

Вінничани з плакатами прийшли під стіни ОДА. Фото - фото 2

Нагадаємо, на території Тростянецького спиртзаводу проведено слідчі дії. В ході слідства здобуто докази, які свідчать про розкрадання майна підприємства під час його модернізації та переобладнання.

Вінничани з плакатами прийшли під стіни ОДА. Фото - фото 3

Вінничани з плакатами прийшли під стіни ОДА. Фото - фото 4

Вінничани з плакатами прийшли під стіни ОДА. Фото - фото 5

Вінничани з плакатами прийшли під стіни ОДА. Фото - фото 6

Вінничани з плакатами прийшли під стіни ОДА. Фото - фото 7

Вінничани з плакатами прийшли під стіни ОДА. Фото - фото 8

Вінниця.info