18 лют. 2019 16:37

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

87

0

Вінничани знову просять відремонтувати скейт-парк. Петиція

Вінничани знову просять відремонтувати скейт-парк. Петиція

Вінничани знову просять відремонтувати скейт-парк


Вінничани знову просять відремонтувати скейт-парк. Петиція

18 лютого вінничани зареєстрували звернення до міської ради із проханням відремонтувати скейт-парк, тому що він перебуває в аварійному стані – зігнивші фігури, які можуть бути причиною травмувань.

«Наша громада просить вашої допомоги в зв'язку з неналежним становищем Вінницького скейт-парку. На майданчику щодня займяється близько 20-30 спортсменів, як професіоналів, так і початківців, а також діти шкільного віку. Майданчик перебуває в аварійному стані – фігури зівгивші ,застарівші і мають значні пошкодження, які можуть стати причиною травмування. Місць для катання більше немає.

Півтора роки тому, нам вже ремонтували майданчик, але зробили це неправильно і все зійшло нанівець. Прошу вас не бути байдужими до нашої молоді, підтримати оновлення та ремонт спортивного майданчику», – йдеться у зверненні.

Вінничани у 2017 році звертались до міської ради з проханням відремонтувати майданчик, оскільки він також знаходився в аварійному стані. Тоді його почали ремонтувати, бо значна чaстинa дерев’яних бaлок прогнили, їх знімaли, aби зaмінити.

На даний момент петиція зібрала 11 підписів із 350 можливих.

Винница.info: Вінничани знову просять відремонтувати скейт-парк. Петиція

Вінниця.info