16 лип. 2019 17:17

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

94

0

Вінничанин на Одещині «замінував» магазин, бо не дали оковиту у борг. Відео

Вінничанин на Одещині «замінував» магазин, бо не дали оковиту у борг. Відео

За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк від двох до шести років


Вінничанин на Одещині «замінував» магазин, бо не дали оковиту у борг. Відео

25-річний заробітчанин з Вінниччини наробив галасу на Одещині. Образившись на продавщицю з селищного магазину, бо та не дала алкоголь у борг, він «мінував» міні-маркет.

Це трапилося 15 липня пообіді. На той момент невідомий сповістив на спецлінію «102» про те, що в селищі Наті в одній із крамниць закладено вибуховий пристрій.

Про це повідомляє Біляївський відділ поліції в Одеській області

«Через недоречний жарт від реальної роботи були відірвані слідчо-оперативна група Усатівського відділення поліції, вибухотехніки, кінологи та рятувальники, а також близько сотні цивільного населення. Обстеживши будівлю та прилеглу до неї територію і не знайшовши ніяких вибухових пристроїв, поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдивого повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. А за кілька годин досудового розслідування місцевий дільничний спільно зі співробітниками сектору реагування патрульної поліції встановили та затримали псевдомінера», - зауважують одеські правоохоронці.

Ним виявився 25-річний раніше судимий житель Вінницької області, який приїхав на Одещину в якості різноробочого на будівництво.

«Розуміючи, що його шукають, чоловік зібрав речі та збирався повернутися на батьківщину. Свій вчинок він пояснив образою на продавчиню «замінованого» закладу, яка напередодні відмовила дати йому у борг алкоголь. У чоловіка вилучили мобільний телефон, з якого він повідомив у поліцію неправдиву інформацію», - додали поліцей.

Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Вінниця.info

title