19 квіт. 2021 11:26

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

82

0

​Вінничанин переміг на Кубку України з веслування

​Вінничанин переміг на Кубку України з веслування

За результатами змагань «срібло» виборов представник МДЮСШ №2 Руслан Мармулинський у категорії С-1 юніори (одиничне каное) на дистанції 500 метрів.


​Вінничанин переміг на Кубку України з веслування

Вінничанин Руслан Мармулинський виборов «срібло» на Кубку України із веслування на байдарках та каное пам'яті олімпійської чемпіонки Ю. Рябчинської. Змагання відбувались у місті Дніпро.

Про це повідомляється на сайті Вінницької міської ради.

У змаганнях взяли участь представники міської дитячо-юнацької спортивної школи (МДЮСШ) №2. За результатами яких «срібло» виборов представник МДЮСШ №2 Руслан Мармулинський у категорії С-1 юніори (одиничне каное) на дистанції 500 метрів.

«Руслан Мармулинський займається веслуванням на каное з 11 років, зараз йому 18. Він цілеспрямований юнак, дуже багато часу приділяє тренуванням, має велике бажання вдосконалюватись», – зазначає тренер хлопця, Віктор Гуцалюк.

«Вітаю Руслана Мармулинського з досягненнями на Кубку України з веслування. Бажаю йому й надалі здобувати призові місця і отримувати задоволення від занять спортом та участі у змаганнях. Також бажаю стартів на міжнародній арені», – каже голова комітету по фізичній культурі та спорту міської ради Сергій Краєвський.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото ВМР