20 листоп. 2019 17:32

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

95

0

Вінничанин погрожував підірвати райвідділ поліції на Херсонщині

Вінничанин погрожував підірвати райвідділ поліції на Херсонщині

Наразі йому загрожує покарання за порушення вимог двох статей адмінкодексу.


Вінничанин погрожував підірвати райвідділ поліції на Херсонщині

19 листопада, до поліції Херсонщини зателефонував чоловік, який повідомив, що має намір кинути гранату в приміщення Олешківського відділку поліції. В ході перевірки з’ясувалося, що телефонував 58-річний житель Вінниччини. Чоловікові загрожує штраф або виправні роботи.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Херсонській області.

Як розповів начальник Олешківського відділення поліції Вадим Ковальчук, черговий інспектор підрозділу перетелефонував за номером, з якого надійшов дзвінок у службу «102». Поліцейському відповіла жінка та розповіла, що її телефоном нещодавно користувався роботодавець і наразі вони перебувають на ринку в с. Великі Копані. За вказаною адресою терміново був направлений екіпаж групи реагування.

Як виявилося, роботодавцем є 58-річний житель Вінницької області, який вже кілька років посезонно приїжджає в Олешківський район та займається перепродажем овочевої продукції. Останній тиждень чоловік щоденно вживає спиртні напої та на цьому грунті, а також з приводу нещодавнього незадоволення діями працівників патрульної поліції АР Крим, правопорушник вирішив здійснити телефонний дзвінок про намір підірвати в приміщенні районної поліції гранату.

В ході огляду будь-яких небезпечних предметів у чоловіка не виявлено. У його відношенні поліцейські склали адміністративні протоколи за статтями 173 «Дрібне хуліганство» та 183 «Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб» КУпАП.

Чоловікові загрожує сплата штрафу в сумі від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від 40 до 60 годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням 20 відсотків заробітку, або адміністративний арешт на строк до 15 діб.

Вінниця.info, фото ілюстративне