28 лют. 2020 17:10

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

361

0

Вінничанин про свою скандальну участь в «Битві екстрасенсів»: «розводняк»

Вінничанин про свою скандальну участь в «Битві екстрасенсів»: «розводняк»

Чоловік стверджує, що в шоу все підставлено по чітко прописаному сценарію


Вінничанин про свою скандальну участь в «Битві екстрасенсів»: «розводняк»

42-річний Сергій Сизонюк, фітнес-тренер з Козятина був героєм випробування на 20-й «Битві екстрасенсів». В черговій серії телепрограми, учасником якої став Сергій Сизонюк, екстрасенси мали з’ясувати, що поєднує п’ятьох, запрошених до студії, людей. Як виявилось, всі вони були членами різних релігійних сект. Сергій Сизонюк стверджує, що кастинг-менеджер проекту запросила його на зйомки в якості експерта по релігійним конфесіям, однак вже в ході запису програми з’ясувалось, що він став учасником випробування.

«Мене спочатку туди запрошували як експерта по християнським конфесіям. Я думав, що буде серйозна програма, буде розбір релігійних конфесій…Я Біблію вивчаю більше 20 років і досить добре в цьому розбираюсь» - розповідає журналісту Вiнниця.info Сергій Сизонюк.

Перш ніж прийти на зйомку, журналісти та кастинг-менеджер проекту випитали всю біографічну інформацію вінничанина, яку потім використовували у своїх «битвах» екстрасенси.

«Дівчина Катя – кастинг-менеджер проекту залізла мені в душу, втерлась в довіру, ми з нею довгий час комунікували до початку запису програми. Вона задавала мені купу запитань, було щось схоже на інтерв’ю, в якому дуже активно піднімалась тема мого особистого життя. Я подумав, що то її власний інтерес і я, як людина щира й прямолінійна, почав розповідати їй про себе, - згадує Сергій Сизонюк. - Вона запитала мене як я прийшов до Бога, коли і чому почав читати Біблію. От я їй і розповів, що моя ситуація подібна до історій багатьох людей, коли в критичних життєвих обставинах, ми звертаємось до Бога по допомогу. Я їй повідомив, що в лихі 90-ті я був в рекетирському угрупуванні, курив анашу, ну, «беспредельничал» одним словом. Я тоді, до речі, навчався в Тульчині, що недалеко від Немирова, хоча сам з Козятину. Сказав, що в ті часи мав прізвисько «пума», мене й досі так дехто називає в Козятині. Я все-все розповів, як було на душі».

Два екстрасенса встигли порційно подати цю інформацію під час зйомок. Один розповів про те, що колись герой «балувався» наркотичними речовинами і це повпливало на його психіку, другий – про те, що в Сергія було прізвисько «пума». Екстрасенси начебто про це дізнались від духів мертвих.

«Значить я приходжу на передачу, де, нагадую, мав бути експертом по християнським деномінаціям, а вони мене посадили в ряд до учасників і вивели якихось, типу, екстрасенсів. І от ті екстрасенси починають мені «трусити»: «ой, в тебе було звірине прізвисько»… Тут я зрозумів, що вони будуть зараз цирк «качати». Кажу їм, мовляв, хлопці, та я ж все це вже розповідав менеджеру вашого проекту, закінчуйте цей фарс. Я заткнув ведучого проекту – Павла Костіцина, бо спочатку він ще щось намагався мені розповісти, а потім просто стояв і мовчав. Я говорю їм, нащо ви дурите людей, нащо вам цей гріх на душу… Потім зняв мікрофони і вийшов з майданчику, де відбувались зйомки», - каже Сергій Сизонюк.

За словами вінничанина, в програмі його показали у поганому світлі, висмикнувши з контексту його фрази та видаливши більшу частину відзнятого матеріалу.

«Це все «розводняк» і підстава! Вони вирізали більше 50% того, що назнімали. Зробили з мене провокатора й скандаліста. До мене потім попідбігали інші учасники і типу, «от ти молодець, оце ти видав». А я їм кажу, я то видав, а ви – лохи, чого сиділи і мовчали? Вам же точно так же дзвонила дівчина Катя, випитувала у вас всю інформацію. Тепер ви епізоди своєї історії чуєте з уст цих аля-екстрасенсів і робите вигляд, що здивовані. Вони ж тільки покивали мені у відповідь своїми «безтолковками». Але насправді дехто з них хотів просто попіаритись на телеканалі, а дехто настільки деградований, що готовий вірити у всю цю маячню».

Сергій Сизонюк розповідає, що його роздратувало те, що екстрасенси почали робити шоу, нібито викликаючи духів померлих, аби ті розповіли їм історію його життя.

«Тільки уявіть, впарювати в голови мільйонам українців, які дивляться цю передачу, що душа померлої людини скитається по землі, приходить на виклики цих екстрасенсів і щось там розказує. Це єресь. Це протирічить Божому промислу. Це повна маячня. Якщо ми відкриємо Біблію і прочитаємо, то там написано, що тіло померлої людини повертається в прах, з якого вийшло, а душа йде до Бога. Все. І нема ніяких там 9 днів чи 40 днів, коли начебто душа літає ще поміж живих. І тим більше брехня те, що душі начебто ввижаються комусь і ще й спілкуються з ними. Це все нам впарюють оті псевдо-екстрасенси на розрекламованому і підготовленому по сценарію шоу», - обурюється Сергій Сизонюк.

Претензій у авторів програми через скандал до вінничанина не було, а коли хотіли заплатити йому обіцяний за участь в програмі гонорар, той від нього відмовився.

«Кастинг-менеджер Катя, як тільки я почав там «правду-матку рубати» «змилась». Я їй дзвонив, хотів, щоб вона пояснила, що це за цирки, а вона мене проігнорувала. При всьому своєму красномовстві Павло Костіцин теж не зумів мене переконати в необхідності продовжувати запис тієї програми. Тому що я був правий, на моїй стороні була правда: вони роблять шоу, розраховане на лохів, по чітко прописаному сценарію. До речі, вони повинні були заплатити мені пару тисяч гривень за участь в зйомках, але я як побачив, що то за проект насправді, то відмовився від тих грошей».

Сергій Сизонюк каже, що в день зйомок в Києві, навіть стихії сердились на псевдо-екстрасенсів.

«Я коли вийшов з цього приміщення, де відбувалась зйомка, це на станції метро «Лук’янівська», почався справжній ураган. Був такий вітер, що ламав дерева. Вони навіть в передачі про це згадували, бо їм вікнами бахкало, мовляв духи так сердяться. Я тоді був зі своєю дівчиною Вікторією і мені той ураган здався божою підтримкою проти тієї брехні. Бо ураган пройшовся тільки у тому районі, де відбувались зйомки».

Нагадаємо, восени минулого року вийшла програма «Битва екстрасенсів», учасником якої був 42-річний фітнес-тренер з Козятина Сергій Сизонюк. Чоловік зі скандалом покинув проект.




Вiнниця.info, відео проекту "Шоу екстрасенсів"

title

title

title