13 квіт. 2020 11:42

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

104

0

Вінничанин просить організувати в місті продаж кави на виніс та з доставкою – петиція

Вінничанин просить організувати в місті продаж кави на виніс та з доставкою – петиція

Вінничанин просить організувати в місті продаж кави на виніс та з доставкою


Вінничанин просить організувати в місті продаж кави на виніс та з доставкою – петиція

Вінничанин звернувся до міської ради із проханням дозволити у місті роботу кав’ярень за умови доставки напоїв. За словами автора петиції, кав’ярні працюють так само, як й інші заклади харчування, що здійснюють доставку додому.

«Зараз у місті низка закладів громадського харчування продовжує роботу із зоною видачі чи на адресну доставку, як, наприклад, «McDonald’s», служби доставки «Глово», «Ракета» та «Містер ам». Ці мережі виконують всі гігієнічні вимоги влади і мають можливість працювати, за таким же принципом працюють і відділення «Нової пошти». Але річ у тім, що кав’ярні теж працюють абсолютно так само. Тоді постає запитання: чим самовивіз із «Нової пошти» відрізняється від самовивозу з такої кав’ярні, як у нас? Зовсім нічим. Тому що контакт відбувається так само. Понад те, у кав’ярнях витримують навіть більші санітарні норми, дезінфекцію та дотримування дистанції ніж це прописано Міністерством охорони здоров’я.

Ми сподіваємося на розуміння та підтримку міської влади, тому що малий бізнес хоче і може працювати. Не закрити всіх і сподіватися, що все буде добре. А дати можливість відповідальному бізнесу продовжувати роботу», – йдеться в петиції Сергія Голуба.

Петиція зібрала вже 223 підписи. Щоб її розглянули у міській раді, потрібно 350.

Раніше ми писали, що вінницькі ресторатори допомагають лікарям, поліції і незахищеним верствам населення під час епідемії коронавірусу

Вінниця.info