20 трав. 2021 10:24

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Місто
0

127

0

Вінничанин просить відмінити круговий рух на перехресті біля Староміського мосту

Вінничанин просить відмінити круговий рух на перехресті біля Староміського мосту

За словами автора петиції, реорганізація руху не покращила ситуацію на цій ділянці дороги

Вінничанин просить відмінити круговий рух на перехресті біля Староміського мосту

19 травня вінничанин Олександр Бунецький зареєстрував петицію, в якій просить відмінити круговий рух на перехресті біля Староміського мосту. За словами автора петиції, реорганізація руху не покращила ситуацію на цій ділянці дороги.

«З 13 березня у Вінниці організовано круговоий рух біля Староміського мосту на перехресті вул. Князів Коріатовичів та вул. Оводова, який був запроваджений у тестовому режимі. Як показує практика, пропускна здатність перехрестя погіршилася, іншими словами там просто не проїхати.

Погоджуюсь, круговий рух зменшує навантаження, але тоді, коли там мінімум дві смуги руху в кожному напрямку. Тому я як і більшість автомобілістів вважаю доцільно відмінити круговий рух!», – йдеться у петиції.

Наразі петиція зібрала 8 підписів. Щоб її розглянули у міській раді, треба зібрати 350 підписів.

Нагадаємо, з 13 у Вінниці, перед мостом на Старе місто (перехрестя вулиць Коріатовичів та Оводова) почнуть тестувати кругову розв’язку. Відповідну розмітку уже нанесли. Така реорганізація дорожнього руху дозволить збільшити пропускну здатність перехрестя. Якщо тестування доведе ефективність рішення щодо влаштування саморегульованого кругового руху, то воно буде впроваджено на постійній основі.

Журналісти Вінниця.info дізнались думку водіїв, щодо кругового руху.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info