29 жовт. 2019 09:42

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

137

0

Вінничанин просить відремонтувати ліфти у багатоквартирних будинках

Вінничанин просить відремонтувати ліфти у багатоквартирних будинках

За словами автора петиції, що у багатьох ліфтах неможливо додзвонитися до диспетчерської служби, тому що не працюють переговорні пристрої.


Вінничанин просить відремонтувати ліфти у багатоквартирних будинках

Вінничанин звернувся до міської ради із проханням зробити капітальних ремонт ліфтів у багатоквартирних будинках. За словами автора петиції, що у багатьох ліфтах неможливо додзвонитися до диспетчерської служби, тому що не працюють переговорні пристрої. А жителі будинків часто застрягають у ліфтах через несправну техніку.

«Ліфти у багатьох житлових будинках м. Вінниця давно вже слід замінити на нові, інші – капітально відремонтувати, через те, що строк їх експлуатаційної служби давно вже пройшов. Чимало ліфтів загрожують здоров'ю громадян, в яких можна і померти, а до диспетчерської служби через переговорний пристрій із середини кабіни не додзвонитися, тому що він просто не працює.

А якщо в середині кабіни мала дитина, чи людина похилого віку, вагітна жінка, людина, яка страждає на клаустрофобію та будь-хто, – застряг між поверхами і чекає годинами, поки його звідти витягнуть цілим і неушкодженим. Або коли їдеш і кабіну хитає і трясе зі сторони в сторону, що ось-ось обірветься.

За що ми платимо шалені гроші за квартиру, що маємо так страждати, піднімаючись сходами по декілька разів на день туди і назад? Люди похилого віку, жінки з колясками чи інваліди, яким важко пересуватися на ногах, не говорячи про підйом поверхами, йдемо який день поспіль пішки по сходах, чи сидячи замкнутими в кабіні. Або чекаємо тижнями, коли нарешті ліфт буде відремонтовано і ми зможемо в ньому доїхати безпечно до своєї оселі», – йдеться в петиції Артура Відавського.

Наразі петиція зібрала 20 підписів. Щоб її розглянули в міській раді, потрібно 350.

Вінниця.info