16 жовт. 2020 12:56

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Місто
0

99

0

Вінничанин просить заасфальтувати вулицю на П’ятничанах. Зареєстрував петицію

Вінничанин просить заасфальтувати вулицю на П’ятничанах. Зареєстрував петицію

Чоловік зазначає, що вулиця невелика, але по ній мешкає багато людей похилого віку та дітей.


Вінничанин просить заасфальтувати вулицю на П’ятничанах. Зареєстрував петицію

14 жовтня вінничанин зареєстрував петицію до міської ради з проханням прокласти асфальт по вулиці Гончарова, що на П’ятничанах. Чоловік зазначає, що хоч вулиця і невелика, на ній мешкає багато людей похилого віку та дітей, і в негоду, коли сніги та дощі, дуже важко добиратися до зупинок транспорту, навчальних закладів чи магазинів.

«Звертаюсь до Вас від усіх мешканців вулиці Гончарова. Просимо приділити увагу нашій вулиці, справа в тому що ця вулиця невелика (500 метрів).

Але ми звертаємося з проханням до Вас, щоб її асфальтували, тому що влітку багато пилу, а взимку і навесні коли волого болото і калюжі... На цій вулиці мешкає багато людей похилого віку, і дітей. Дуже важко добиратись до транспорту, навчальних закладів, магазинів і т.д», ‒ пише чоловік у своєму зверненні.

Аби петицію розглянули в міській раді, вона має набрати 350 підписів. На сьогодні за звернення проголосували 3 вінничанина. Підтримати петицію можна ще впродовж 12 днів.

Нагадаємо, у Вінниці просять розглянути ціни на атракціони в Центральному парку та зробити знижки для пільговиків ‒ зареєстрували петицію.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото ‒ з Google Maps