19 жовт. 2020 10:31

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Місто
0

122

0

Вінничанин просить заборонити діяльність кафе та барів у багатоквартирних будинках

Вінничанин просить заборонити діяльність кафе та барів у багатоквартирних будинках

За словами автора петиції, заклади порушують режим тиші


Вінничанин просить заборонити діяльність кафе та барів у багатоквартирних будинках

Вінничанин Богдан Сивак зареєстрував петицію, у якій просить заборонити діяльність розважальних закладів –кафе, барів та ресторанів, у багатоквартирних будинках. За словами автора петиції, заклади порушують режим тиші, також скупчують осіб, залежних від алкоголю.

«Прошу заборонити діяльність розважальних закладів(кафе, барів, ресторанів з гучними святкуваннями) у багатоквартирних будинках через те, що:

1) Здебільшого вони порушують режим тиші. Вмикають музику, яку змушені слухати всі мешканці будинку. Не звертають увагу на гучність, навіть у вихідні дні. Поліція зазвичай каже, що до 22:00 ці заклади можуть робити все, що завгодно. А як жити мешканцям, весь день і вечір слухаючи це «бамкання»?

2) Ці заклади скупчують осіб, залежних від алкоголю біля багатоквартирних будинків. Підвищують ризики кримінальних та адміністративних правопорушень», – йдеться в петиції.

Чоловік додає, якщо заборонити діяльність неможливо, то варто зобов’язати власників закладів робити шумоізоляцію, а також встановити інший режим тиші.

«Якщо заборонити неможливо, то:

1) Зобов'яжіть їх власників робити шумоізоляцію у своїх закладах, а не мешканці мають рятуватися від шуму самі.

2) Встановіть їм режим тиші до 19:00 (як у Києві), а не до 22:00.

3) Провести опитування у мешканців багатоквартирного будинку і якщо 75% не проти діяльності такого закладу, то нехай так все і залишається (значить у цьому кафе і ресторані нічого не порушують)», – йдеться в петиції.

Щоб петицію розглянули в міській раді, потрібно зібрати 350 підписів.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info