29 квіт. 2020 15:12

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

80

0

Вінничанин просить заборонити преміювання чиновників мерії під час карантину

Вінничанин просить заборонити преміювання чиновників мерії під час карантину

Поки зібрали 13 підписів з 350 необхідних


Вінничанин просить заборонити преміювання чиновників мерії під час карантину

На сайті електронних петицій зареєстрували звернення до міської ради з пропозицією, щоб період карантину не преміювати посадовців міської ради.

Станом на 15.00 годину 28 квітня під петицією Ярослава Ткаченка зібрали 13 підписів з 350 необхідних.

«В умовах карантину та кризи в країні, яка щороку продовжується й загрожує дефолтом, я ініціюю звернення до всіх вінницьких чиновників, негайно припинити фінансове невігластво - виписувати собі премії у будь-якому відсотковому відношенні, особливо під час карантину.

Посилаючись на рішення виконавчого комітету Вінницької міської ради від 19.03.2020 № 712 «Про преміювання міського голови, секретаря міської ради, заступників міського голови, в.о. старости.»

В даному рішенні цитую: «... преміювати в розмірі 80% за підсумками роботи та згідно відпрацьованого часу за лютий 2020 р.»

За що відповідні нарахування? (риторичне запитання).

Наразі, державні кошти мають розподілятись з акцентом на медичну сферу: захисні маски, тести на коронавірус тощо. А вже ніяк не йти як премія за сумнівну роботу, враховуючи вашу заробітню плату», - зазначено в петиції.

Нагадаємо, Кабмін затвердив Постанову, якою в Україні обмежують розмір зарплати чиновникам з урахуванням преміювань до 47 тисяч гривень.

Вінниця.info