14 верес. 2021 16:53

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

77

0

Вінничанин в Албанії навчив місцевих рестораторів готувати грузинські хінкалі. Відео

Вінничанин в Албанії навчив місцевих рестораторів готувати грузинські хінкалі. Відео

Сам вінничанин навчився готувати грузинську страву три роки тому


Вінничанин в Албанії навчив місцевих рестораторів готувати грузинські хінкалі. Відео

4 вересня вінничанин Іван Мельник виклав у соціальні мережі кумедне відео, як в Албанії навчає місцевих рестораторів готувати хінкалі. Як він сам зауважив у дописі, пояснювати процедуру довелося жестами та мімікою, бо на заваді став мовний бар’єр.

«Чотири роки тому вперше приїхав у албанське місто Ксаміл звичайним туристом. Ми зайшли у місцевий ресторан, де, окрім того, що смачно готують, чудові працівники та власники. З усіма здружився і продовжив з ними спілкування через соціальні мережі. Три роки тому почав працювати у вінницькому ресторані грузинської кухні. Наш шеф-кухар, який приїхав з Тбілісі, навчив готувати хінкалі. І цю страву я частенько фотографував та виставляв у соціальні мережі. Навіть не здогадувався, що ці селфі викличуть у моїх албанських друзів справжній ажіотаж. Бо вони попросили мене приїхати в гості відпочити… ну… і навчити готувати дивну для них страву», - розповів Вінниця.info Іван Мельник.


Як каже Мельник, його албанські друзі не вживають свинину, тому навчав їх готувати хінкалі з яловичого фаршу.

«Вони ніколи нічого подібного не куштували. Також я навчив їх, як правильно їсти хінкалі. Думаю, тепер вони внесуть цю страву до свого меню», - зауважив Іван.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналіhttps://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, відео Івана Мельника.

title