19 лют. 2021 17:15

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

132

0

Вінничанин возив у своєму авто арсенал зброї та наркотики. Фото та відео

Вінничанин возив у своєму авто арсенал зброї та наркотики. Фото та відео

Від пояснень щодо походження зброї 50-річний вінничанин відмовився


Вінничанин возив у своєму авто арсенал зброї та наркотики. Фото та відео

17 лютого у Немирові поліцейські зупинили автомобіль, водій якого у салоні перевозив бойову зброю, набої до неї та наркотики. Від пояснень щодо походження зброї та мети її перевезення 50-річний вінничанин відмовився. Походження вилученого з’ясовують слідчі.

Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

Як розповів начальник відділення поліції №5 Андрій Оберняк, до поліції надійшла оперативна інформація, що водій автомобіля Volkswagen Sharan на іноземній реєстрації, який рухається дорогою державного значення Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, перевозить у автомобілі зброю та вибухонебезпечні предмети. Зазначений у орієнтуванні автомобіль зупинили працівники поліції на стаціонарному посту у м. Немирів.

Під час огляду автівки слідчі з залученням поліцейських-вибухотехніків у машині, вилучили револьвер, перероблений для стрільби бойовими набоями, глушник до вогнепальної зброї, близько півсотні набоїв, ножі, кастет, биту та пакунок з наркотками.

Від пояснень щодо походження зброї та мети її перевезення 50-річний водій, житель Вінниці, відмовився. Це буде встановлено під час досудового розслідування.

Вилучене направлено на експертизу.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.

Правопорушник затриманий у процесуальному порядку. Йому оголошено про підозру. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу – тримання під вартою.


Вінничанин возив у своєму авто арсенал зброї та наркотики. Фото та відео

Вінничанин возив у своєму авто арсенал зброї та наркотики. Фото та відео  - фото 2

Вінничанин возив у своєму авто арсенал зброї та наркотики. Фото та відео  - фото 3

Вінничанин возив у своєму авто арсенал зброї та наркотики. Фото та відео  - фото 4

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото та відео поліції Вінниччини

title