22 верес. 2022 12:32

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Події
0

136

0

Вінничанин вирощував коноплю на балконі своєї квартири

Вінничанин вирощував коноплю на балконі своєї квартири

Правопорушнику загрожує до 5 років позбавлення волі


Вінничанин вирощував коноплю на балконі своєї квартири

20 вересня у квартирі вінничанина виявили 15 кущів конопель, які він вирощував на балконі, майже 1 кілограм канабісу та шприц з метадоном. Правопорушнику загрожує до 5 років позбавлення волі.

Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

За словами начальника Управління карного розшуку Андрія Дамзіна, поліцейські зупинили правопорушника близько 20 години на проспекті Юності під час відпрацювання обласного центру. Чоловік поводився підозріло та не мав при собі документів. В подальшому під час перевірки його документів за місцем проживання, оперативники виявили у помешканні останнього рослини конопель, які господар квартири вирощував на балконі, а також в спеціально обладнаному кладовому приміщенні з облаштованим освітленням. Крім того, чоловік зберігав у квартирі близько 1 кілограма канабісу, а також шприци із наркотичною речовиною – метадон. Як з’ясувалось, зловмисник раніше притягувався до кримінальної відповідальності за наркозлочини.

Вилучені заборонені речовини направлено на експертизу. За цим фактом розпочато провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Дізнанням вирішується питання щодо повідомлення чоловікові про підозру у вчиненні злочину. Остаточна правова кваліфікація діям правопорушника буде надана після проведення експертиз.


Вінничанин вирощував коноплю на балконі своєї квартири

Вінничанин вирощував коноплю на балконі своєї квартири  - фото 2

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото та відео поліції

title