20 трав. 2022 11:44

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Спорт
0

144

0

Вінничанин взяв «золото» у дитячому турнірі з греко-римської боротьби у Польщі

Вінничанин взяв «золото» у дитячому турнірі з греко-римської боротьби у Польщі

11-річний вінничанин Матвій Іщенко виборов першість у своїй ваговій категорії


Вінничанин взяв «золото» у дитячому турнірі з греко-римської боротьби у Польщі

Вихованець міської дитячо-юнацької спортивної школи «Вінниця» виборов золото у дитячому турнірі з греко-римської боротьби. Змагання пройшли у польському місті Хелм, де загалом маже 200 учасників виступали на борцівських килимах. 11-річний вінничанин Матвій Іщенко, який евакуювався з мамою до цього містечка, взяв участь у змаганнях та виборов першість у своїй ваговій категорії.

Про це повідомили у Вінницькій міській раді.

Попри війну українці продовжують перемагати на міжнародній спортивній арені. Вінницькі спортсмени виборюють першість, отримують золоті та срібні медалі й прославляють країну у всьому світі. Днями у польському місті Хелм відбувся дитячий турнір з греко-римської боротьби, який зібрав спортсменів з п’яти країн світу. Вінничанин Матвій Іщенко теж взяв участь і отримав золото у своїй ваговій категорії.

11 річний Матвій Іщенко – вихованець міської дитячо-юнацької спортивної школи «Вінниця». Хлопчик займається греко-римською боротьбою з семи років.

«Цьогоріч Матвій показав значний підйом у цьому виді спорту та гарні результати. Спортсмен отримав золото у дитячому турнірі з греко-римської боротьби. Змагання проходили у польському містечку Хелм, куди Матвій евакуювався з мамою. Хлопчик молодець, що навіть у такий складний час не покинув улюблене заняття. Матвій неодноразово ставав чемпіоном та призером на всеукраїнських та міжнародних змаганнях. За ці майже 3 місяці він весь час активно тренується та представляє Україну на спортивній арені, виборюючи медалі. До цього турніру борець посів друге місце на чемпіонаті Варшави та третє - на чемпіонаті Польщі у своїй ваговій категорії. Його успіх не випадковий, адже спортсмен наполегливо тренується та має хорошу підготовку», - розповідає тренер-викладач МКДЮСШ «ВІННИЦЯ» В’ячеслав Орлюк.

Вінничанин взяв «золото» у дитячому турнірі з греко-римської боротьби у Польщі

Вінничанин взяв «золото» у дитячому турнірі з греко-римської боротьби у Польщі - фото 2

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info