14 серп. 2019 15:03

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

65

0

Вінничанина, який каструлею вбив свою дружину, суд відправив в тюрму на 7 років

Вінничанина, який каструлею вбив свою дружину, суд відправив в тюрму на 7 років

Під час з’ясування стосунків підсудний каструлею вдарив жінку по голові. Від удару потерпіла впала та втратила свідомість


Вінничанина, який каструлею вбив свою дружину, суд відправив в тюрму на 7 років

Вінницький міський суд призначив покарання жителю м. Вінниці, який у січні 2019 року через ревнощі каструлею побив свою співмешканку. Жінка з травмою голови у мозковій комі через два дні була госпіталізована. Весь цей час чоловік за допомогою лікарів не звертався, а лікував жінку сам.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Вінницькій області.

В ході досудового розслідування було встановлено, що 25 січня, повернувшись додому в нетверезому стані, між співмешканцями виник конфлікт. Чоловік приревнував жінку до свого товариша. Під час з’ясування стосунків підсудний каструлею вдарив жінку по голові. Від удару потерпіла впала та втратила свідомість. Не усвідомивши, що накоїв, співмешканець поклав співмешканку на ліжко і ліг спати. Ранком, коли чоловік зрозумів, що жінка потребує медичної допомоги, до лікарів він не звернувся, а почав її лікувати сам. За дві доби, зрозумівши, що її стан не покращується, чоловік покликав сусідку, яка сказала негайно викликати швидку допомогу.

Вінницький міський суд визнав підсудного винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження) вбивство), та призначив покарання 6 років позбавлення волі. Враховуючи те, що підсудний раніше притягувався до кримінальної відповідальності за наркотики та мав іспитовий строк терміном 1 рік, суд йому призначив остаточне покарання – 7 років ув’язнення.

Вiнниця.info