5 листоп. 2020 14:04

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

114

0

Вінничанину, який катував чоловіка та вимагав у нього гроші, оголосили підозру

Вінничанину, який катував чоловіка та вимагав у нього гроші, оголосили підозру

Подружжя вінничан, яких підозрюють в катуванні людини та вимаганні грошей, затримали 3 листопада.


Вінничанину, який катував чоловіка та вимагав у нього гроші, оголосили підозру

У Вінниці одному зі співучасників викрадення та вимагання грошей в людини оголосили підозру. Сторона обвинувачення клопотатиме, аби підозрюваного взяли під варту.

Про це повідомляють в пресслужбі Вінницької обласної прокуратури.

Як йдеться в повідомленні, співробітники Вінницької місцевої прокуратури здійснюють процесуальне керівництво у кримінальному провадженні про незаконне позбавлення волі та викрадення людини (ч. 2 ст. 146, ч. 3 ст. 189 КК України).

Як з'ясували слідчі, потерпілого звинуватили у крадіжці 12 тисяч гривень. Його викрали, одягли на голову мішок, побили, завезли на територію приватного домогосподарства та утримували в підвальному приміщенні з метою отримання грошей.

Наразі тривають першочергові слідчі дії.

Вживаються заходи до встановлення спільників підозрюваного.

Довідково

Порушення за ч. 2 ст. 146 КК України караються обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Ч. 3 ст. 189 Кримінального кодексу передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років із конфіскацією майна.

Нагадаємо, 3 листопада у Вінниці затримали подружжя, яке підозрюється у незаконному позбавленні волі 25-річного вінничанина. Чоловіка побили, одягли на голову мішок, погрожували пістолетом, завезли на територію приватного домогосподарства та утримували в підвалі впродовж доби. У нього вимагали повернення неіснуючого боргу – 12 тисяч гривень.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі - https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото – поліції