30 квіт. 2020 11:40

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

38

0

Вінничанину, який на Новий рік «замінував» поліцію, дали 2 роки «умовно»

Вінничанину, який на Новий рік «замінував» поліцію, дали 2 роки «умовно»

Чоловіку, який повідомив неправдиві відомості про підготовку вибуху в будівлі Вінницького відділу поліції винесено вирок


Вінничанину, який на Новий рік «замінував» поліцію, дали 2 роки «умовно»

Вінницькою місцевою прокуратурою підтримано обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом завідомо неправдивого повідомлення про підготовку вибуху у Вінницькому відділі поліції. Чоловіка засудили до 5 років позбавлення волі, але звільнено від відбування покарання з випробуванням та встановлено іспитовий строк 2 роки.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Вінницької області.

Слідством встановлено, що в період Новорічних свят, чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, використовуючи належний йому мобільний телефон, умисно здійснив екстрений виклик на спеціальну телефонну лінію «102» ГУНП в Вінницькій області та повідомив, завідомо неправдиві відомості, про підготовку вибуху адміністративної будівлі Вінницького відділу поліції, розташованої за адресою: вул. Пирогова, 4, м. Вінниця.

Дії злочинця кваліфіковано за ч. 1 ст. 259 КК України.

Під час судового розгляду прокурором повністю доведено вину обвинуваченого й судом його засуджено за ч. 1 ст. 259 КК України до 5 років позбавлення волі, на підставі ст. 75 КК України звільнено від відбування покарання з випробуванням та встановлено іспитовий строк 2 роки.

Нагадаємо, поліцейські встановили особу чоловіка, який телефонував до поліції. Ним виявився 45-річний вінничанин. Чоловік розповів, що він повідомив про замінування заради розваги.

Вінниця.info