27 трав. 2022 14:52

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Суспільство
0

88

0

Вінниччина отримала чергову медичну та продовольчу допомогу від земляків з Німеччини

Вінниччина отримала чергову медичну та продовольчу допомогу від земляків з Німеччини

Вантаж налічує 8 тон макаронних виробів та 1600 медичних джгутів


Вінниччина отримала чергову медичну та продовольчу допомогу від земляків з Німеччини

Сьогодні, 27 травня, Вінниччина отримала черговий гуманітарний вантаж з Німеччини. Цього разу він налічує 8 тонн макаронних виробів та 1600 медичних джгутів. Вантаж організовували вінничани - брати-меценати Павло Михайлов та Віталий Костюк, які наразі є позаштатними радниками Начальника ОВА Сергія Борзова.

Про це повідомляє Вінницька обласна військова адміністрація.

В обласному гуманітарному штабі вантаж зустрічав заступник Начальника обласної військової адміністрації Андрій Кавунець.

«Це вже 12-й гуманітарний вантаж, який доставили для Вінниччини брати - Павло Михайлов і Віталій Костюк. Сьогодні до обласного гуманітарного штабу вони привезли 8 тон макаронів, закуплених за власні кошти та 1600 медичних кровоспинних джгутів. Макарони ми включимо до продуктових наборів, які формуємо для ВПО, до слова - в області їх зараз більше 170 тисяч. А кровоспинні джгути поповнять запаси медичних закладів для лікування поранених», - коментує Андрій Кавунець.

Основний напрямок співпраці Павла Михайловаі Віталія Костюка з Вінницькою обласною військовою адміністрацією - оснащення медичних закладів Вінниччини та допомога внутрішньо переміщеним особам, які проживають в області.

Мультифункціональні ліжка, приліжкові тумби, матраци для переселенців, електричні ножиці, пневмодомкрати, насоси, генератори для підрозділів ДСНС, рентген-апарат, а також продукти харчування, засоби гігієни,дитячі автомобільні крісла, корм для тварин – ось далеко неповний перелік із того, що вже доставили меценати у попередніх 11 вантажах гуманітарної допомоги.

«Ми дуже тісно співпрацюємо з обласною військовою адміністрацією, постійно координуємо актуальні потреби з Начальником ОВА Сергієм Борзовим. Потреби не зменшуються, тож будуть іще нові доставки необхідних речей», - зазначив Віталій Костюк, який особисто супроводжував вантаж у Вінницю.

Перемогу наближають не лише військові на передовій. Наші земляки-патріоти впевнено тримають свій фронт, вкладаючи організаторські здібності, душевне тепло та власні заощадження у допомогу рідній для них землі.

Вінниччина отримала чергову медичну та продовольчу допомогу від земляків з Німеччини

Вінниччина отримала чергову медичну та продовольчу допомогу від земляків з Німеччини - фото 2

Вінниччина отримала чергову медичну та продовольчу допомогу від земляків з Німеччини - фото 3

Вінниччина отримала чергову медичну та продовольчу допомогу від земляків з Німеччини - фото 4

Вінниччина отримала чергову медичну та продовольчу допомогу від земляків з Німеччини - фото 5

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info